Nuca
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castron mare, mixati bine untul cu zahar, ou, lapte, nucsoara, scortisoara, cuisoare si esenta de
Indiferent daca sunt moldovenesti sau muntenesti, mucenicii sunt deliciosi. Cei muntenesti nu sunt greu de facut, mai ales ca acum ii cumparam din com
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt 5 vase ramekin si lasati-le deoparte. Tapetati cu hartie de copt o tava intinsa si intindeti
Incingeti cuptorul la 190 grade Celsius. Ungeti o tava pentru 12 briose. Intr-o tigaie adanca, la foc mediu spre mare, amestecati merele, zaharul brun
Pentru crusta: Procesati primele 4 ingrediente in robotul de bucatarie, pana e macinat fin miezul de nuca. Adaugati untul si mixati pana se formeaza f
Topiti untul (margarina) intr-un vas pe care fie il introduceti in cuptorul cald, fie in cuptorul cu microunde. Ungeti cu unt (margarina) o tava (dime
2/3 din cantitatea de mere se coace la cuptorul cu microunde timp de 5-6 min, la putere redusa. Cand se racesc putin se curata pulpa cu ajutorul unei
Galbenusurile se separa de albusuri. Galbenusurile se bat cu zaharul pudra pana ce compozitia se albeste si devine cremoasa. Se incorporeaza mascarpon
Maiaua se obtine astfel: se amesteca drojdia cu o lingura de zahar, o lingura de faina si 2-3 linguri lapte caldut. Se lasa la dospit, la loc caldut,
Amestecam faina cu untul, zaharul, zeama si coaja de lamaie si 1 galbenus. Framantam putin aluatul pentru omogenizare, apoi din 2/3 intindem o foaie c
Curatam salata si o spalam bine. O lasam la scurs. Taiem fiecare capatana in sferturi si le punem intr-un bol mare. Amestecam intr-un vas la foc potri
Din faina, sare si 500ml apa minerala preparam un aluat de consistenta unei smantani. Turnam cu un polonic aluatul intr-o tigaie unsa cu cateva picatu
Spalam si curatam bine crevetii, ii condimentam cu sare si piper dupa gust. Batem cele 2 oua, adaugam apoi mararul tocat, si mai punem putina faina pa
Blatul de rulada : Albusurile se bat spuma cu un praf de sare , apoi se adauga in ordine, mixand cate putin dupa fiecare ingredient adaugat, zaharul,
Pe o planseta cernem faina si presaram putina sare. Facem in mijloc o gropita si turnam apa, otetul si o lingurita cu ulei. Framantam bine, pana cand
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Nuca
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita