Patrunjel
Preincalziti cuptorul la 175 C. Puneti rosiile, pasta de tomate, patrunjelul si busuiocul intr-o oala de dimensiuni medii si lasati sa fiarba, cu capa
Preincalziti cuptorul la 180°C. Amestecati dovleacul cu uleiul de masline si adaugati sare si piper. Asezati o foaie de copt in tava pentru cuptor si
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Prajiti baconul in tigaie, la foc mediu, pana cand se rumeneste pe margini si devine mai crocant. Transfer
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Puneti hartie de copt in ambele tavi. Asezati aluatul de foietaj in tava. Adaugati rosiile, lasand o margi
Puneti apa cu 2 lingurite de sare la fiert, la foc mare. Adaugati orezul si micsorati flacara. Amestecati ocazional, pana cand toata apa este absorbit
Atunci cand sanatatea iti cere sa consumi mai putina sare, trebuie sa te conformezi. Daca-ti vei aroma preparatele folosind ingredientele urmatoare, n
Taiati carnea in bucati mici si prajiti in ulei de masline pana cand se rumeneste. Asezonati si adaugati putina faina, cat sa absoarba uleiul. Mai las
Puneti intr-un borcan uleiul de masline cu patrunjel, sare, piper si restul condimentelor. Inchideti borcanul si agitati-l bine sa se omogenizeze mari
Preincalziti cuptorul la 200 grade de Celsius si tapetati 2 tavi cu hartie de copt. Intr-un castron mare, amestecati ceapa cu patrunjel, parmezan, pes
Puneti cubuletele de napi si pere cu cidrul intr-o craticioara si aduceti la fierbere la foc tare. Micsorati flacara, acoperiti si lasati sa fiarba in
Tocanita nu este tocmai un preparat rapid, insa este delicioasa si hranitoare. Indiferent daca folosesti o reteta sau te ghidezi dupa sfaturile bunici
Puneti toate ingredientele intr-o oala mare (mai putin supa si cuscusul) si gatiti 15 minute. Adaugati supa, aduceti la fierbere, acoperiti si lasati
Amestecati pesmetul cu usturoiul zdrobit, si parmezanul ras si patrunjel. Lasati deoparte 15 minute. Dati crevetii prin acest amestec si sotati-i in u
Incingeti uleiul la foc mediu intr-o oala mare. Adaugati carnea tocata si rumeniti-o 2-3 minute, maruntind-o pe masura ce se gateste. Scurgeti grasime
Puneti coaja de portocala rasa intr-un castron mediu si adaugati cubuletele de portocala. Adaugati apoi toate celelalte ingrediente pentru sos si ames
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Patrunjel
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun