Piure
Preincalziti cuptorul la 180 C. Pentru amestecul de condimente, puneti ingredientele intr-o tigaie la foc mediu. Amestecati timp de cateva minute, pan
Stim cat de importanta e sarea in bucate, dar cum ramane cu untul? El poate imbogati numeroase mancaruri, sosuri si prajituri. Ca sa te bucuri de bene
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius (sau 210 grade cu ventilatie). Fierbeti cartofii 15 minute in apa cu sare. Incingeti 15 ml de ulei intr-o t
Fie ca vrei sa pregatesti o garnitura speciala sau ca trebuie sa prepari un piure de legume pentru cel mic, e important sa stii cateva trucuri si sfat
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Pulverizati cu ulei o tava de briose sau folositi hartiute de copt. Intr-un castron mare, amestecati bine
Puneti intr-o oala cubuletele de mango, ceapa, laptele de cocos, fulgii de cocos, semintele de fenicul macinate, sare si 250 ml apa. Aduceti la fierbe
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Inveliti fiecare file de pui in folie alimentara, si bateti-l cu ciocanul de snitele sau un sucitor de lem
Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius. Intepati fiecare cartof de 2 ori cu furculita si coaceti-i intr-o tava intinsa tapetata cu folie de alumin
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Curatati cartofii, taiati-i in patru, fierbeti-i si scurgeti-i bine. Incingei ulei de masline intr-o tigai
Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, se condimenteaza si se prajeste in tigaie, cate 7-8 minute pe fiecare parte. Apoi, se pune la cuptor
Se pregateste o marinata din bere, ulei sau unt topit, miere, sos de rosii, boia dulce, amestec de condimente de porc, boabe de piper si foi de dafin.
Cu totii iubim piureul de cartofi. Insa, ne plac si portiile mari cu putine calorii. Iata cum sa te bucuri de piure fara sa consumi un numar prea mare
Daca stii ce gresesti in bucatarie, automat iti poti imbunatati atat tehnica, cat si preparatul final. Iata cele mai frecvente greseli: 1. Nu gusti ma
Puneti cartofii intr-o oala si acoperiti-i cu apa. Adaugati sare si aduceti la fierbere. Lasati sa fiarba inabusit la foc mediu pana se inmoaie, aprox
Curatati si fierbeti cartofii. Zdrobiti-i ca pentru piure si amestecati-i cu galbenusurile si sarea. Lasati piureul sa se raceasca, apoi amestecati in
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Piure
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata