Placinta
Tocam varza fideluta, o frecam impreuna cu o lingura de sare, dupa care o stoarcem bine de zeama pe care o lasa. Calim intr-o tigaie, in putin ulei ce
Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar, 2 linguri faina si 3 linguri de lapte si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina si zaharul, adaugam
Separam albusurile de galbenusuri. Amestecam faina cu zaharul, adaugam untul moale taiat bucatele, laptele, galbenusurile si framantam un aluat omogen
- Se incalzeste cuptorul mai intai la 176 de grade; - Se pun toate ingredientele uscate intr-un bol si se amesteca apoi se adauga cu incetul laptele,
Spalam ciupercile si le lasam la scurs. Pastram deoparte 4-5 ciuperci de aceeasi dimensiune (este preferabil sa fie de inaltimea tavii in care prepara
Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar, 2 linguri faina si 3 linguri de lapte si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina si zaharul, adaugam
Utilizat in trecut pe scara larga, gatitul in oale de lut a fost abandonat in favoarea tehnicilor mai moderne, pierzandu-se astfel mult din savoarea p
In lumea nutritionistilor de o atentie speciala se bucura dietele pentru persoanele care sufera de diferite afectiuni cronice cu substrat alimentar, c
Maestrii culinari din Romania, care sunt specializati pe bucataria noastra traditionala, ar trebui sa se puna foarte serios pe treaba, sa invete o lim
Acum ca este sezonul merelor, aceste fructe atat de sanatoase si de gustoase isi gasesc locul in numeroase retete de prajituri, sucuri si salate, tort
Curatam dovleceii de coaja, ii radem pe razatoarea mare sau ii taiem cubulete. Spalam bine si radem morcovii pe razatoarea mica. Punem totul intr-o oa
Pentru blat se sfarma biscuiti si se amesteca impreuna cu zahar. Peste biscuiti se adauga untul topit si se framanta pana se obtine un aluat consisten
Daca tot este sezonul lor si pentru ca exista atatea retete de inghetate, sucuri, torturi si felurite prajituri, chiar si placinte in care sunt folosi
Se bat ouale impreuna cu zaharul pana se formeaza spuma. Se incalzeste laptele (sa nu clocoteasca). Se ia de pe foc si se toarna putin lapte cald in a
Mai putin utilizat in bucataria traditionala romaneasca si mai des intalnit in alte bucatarii din intreaga lume, iaurtul este folosit de sute de ani c
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Placinta
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata