Porc
Amestecati carnea cu condimentele si pesmetul. Adaugati laptele treptat, amestecand. Formati chiftelutele si puneti la frigider timp de o ora, ca sa s
Se pregateste o marinata din sare, condimente (piper mozaic, usturoi granulat, boia afumata, frunze de dafin, cimbru, curcuma), cola, bere, ulei si so
Amestecati cubuletele de carne cu amidon si lasati deoparte minim 30 de minute. Daca alegeti sa lasati mai mult (pana la 2 ore), acoperiti si puneti l
Amestecati toate ingredientele.
Maruntiti painea in robotul de bucatarie pana obtineti firimituri mari. Transferati intr-un castron si asezonati cu sare si piper. In alt castron, mai
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius si tapetati o tava de copt cu folie de aluminiu. Asezonati cotletul cu sare si piper si dati-l 30 de minute
Topiti jumatate din cantitatea de unt intr-o oala. Adaugati ceapa si sotati pana se rumeneste. Adaugati varza murata, vinul, ardeii tocati, frunzele d
Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru aprox. 15 minute inainte de utilizare, in timp ce cuptorul se preincalz
Curatati merele si feliati-le in 8. Opariti ceapa in apa fiarta 3 minute, dupa care o curatati si ii indepartati capetele. Daca e marisoara, taiati-o
Topiti jumatate din unt intr-o oala. Adaugati ceapa si sotati-o pana devine aurie. Adaugati varza murata, supa de vita, vinul, ardeii tocati, frunzele
Amestecati toate ingredientele si lasati carnea de porc la marinat 4 ore. Foto: Flickr
Taiati carnea cubulete de aprox. 4 cm. Procesati in blender sau robotul de bucatarie toate ingredientele pentru marinata, pana obtineti o pasta fina.
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius, cu gratarul pe mijloc. Zdrobiti intr-un mojar usturoiul cu ghimbir, curry, sare si piper, pana obtineti o
Se pregateste o marinata din bere, ulei sau unt topit, miere, sos de rosii, boia dulce, amestec de condimente de porc, boabe de piper si foi de dafin.
Intepati carnea de porc din loc in loc. Preparati un sos din zeama de la o portocala, usturoi, oregano, piper si sare. Pastrati deoparte coaja de port
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Porc
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata