Praz
Metodele alimentare traditionale de reducere a tensiunii arteriale au presupus dintotdeauna eliminarea sarii de la dieta concomitent cu cresterea apor
Ceapa se toaca marunt, se pune peste carnea tocata, se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa bine, ouale, patrunjelul tocat marunt, condimentele si
Dizolvam drojidia in apa calda, amestecam impreuna cu faina, untul, un praf de sare si framantam pana obtinem un aluat omogen si elastic. Il lasam sa
Curatam si spalam bine legumele. Taiem prazul in bucati de 2 cm. Il punem intr-o cratita la calit in ulei. Cand prazul incepe sa se ingalbeneasca, ada
Curatam carnea de pielite si tendoane, apoi taiem pieptul si pulpele in bucati de circa 3cm. Spalam carnea si o lasam sa se scurga de apa. Amestecam i
Inmuiem chifla. Fierbem 3 oua semi-moi. Tocam ceapa si salvia marunt. Calim ceapa in uleiul incins. Adaugam salvia si usturoiul pisat. Stoarcem chifla
Framantam ingredientele pentru aluat, il infasuram in folie si il dam la rece 20 de minute. Oparim legumele. Taiem ceapa inele. Ungem o forma de sufle
Spalam orezul si il lasam la inmuiat in apa. Curatam si spalam legumele. Intr-o oala cu 1,5l de apa fierbinte, punem la fiert morcovul, pastarnacul si
1 Se curata asparagusul si se taie fin, apoi se pune in oala de supa, in apa rece cu sare sau in zeama de supa pastrata la rece. 2 Se da focul la medi
1 Se curata bine pestele, se scot toate oasele si se taie in bucati mai mici, apoi se lasa la indemana, intr-un bol pe masa. 2 Se curata prazul bine,
Prea multa lume asociaza inca masa traditionala de Paste cu universul rural, uitand insa ca si civilizatia orasului este la fel de indreptatita sa ne
In supa de pasare sau de legume, gata preparata adaugam cartofii taiati cuburi, piper si prazul taiat rondele si lasam totul sa fiarba 20 de minute. C
Incepeti prin a curata si toca ciupercile. Caliti-le la foc mic, intr-o tigaie cu putin ulei, pana cand se evapora zeama lasata de ele. Adaugati apoi
1 Se incalzeste supa de legume pana la clocot si apoi se adauga sosul de soia 2 Se adauga feliile de radacina de ghimbir si se lasa la clocot vreo 6 m
Amestecam boia, piper, chimen, scortisoara. Spalam pulpele de pui si le punem in amestecul de condimente. Adaugam ghimbirul razuit, usturoiul macinat
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Praz
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata