Prune
Faina se amesteca cu untul si zaharul pana ce aluatul capata un aspect nisipos. Se adauga oul si laptele, amestecand in continuare. Daca vi se pare ca
Prunele se spala si se pun putin timp la inmuiat. Se scot, se scurg intr-o sita, iar apa in care au stat la inmuiat, nu se arunca. Ceapa se taie marun
Prunele se spala bine si se pun la inmuiat pentru cca 1 ora. Se scurge apa in care au stat si se pun apoi la fiert in apa rece, intr-un vas in care se
Nutritionistii din Marea Britanie au descoperit formula alimentara ideala pentru un trup mereu tanar si atragator, iar aceasta consta in nimic altceva
Cuptorul se incalzeste la 180°. Se prepara baza: intr-un castron se amesteca 3 oua, 100 ml ulei, 100 ml lapte care a fost in prealabil incalzit intr-u
Pepenele se spala la exterior, se sterge cu un servet, se taie in doua, longitudinal, dupa care i se inlatura semintele. Cu varful unei lingurite se s
Nu intamplator lumea refuza instinctiv sa consume binecunoscutele si gustoasele prune in exces deoarece, dincolo de aportul benefic de antioxidanti, p
Batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam coaja si zeama de lamaie, branza si praful de budinca. Amestecam compozitia si o turnam intr-o tava
Nu toata lumea are o bogata experienta de bucatar si pentru unii dintre noi poate fi chiar dificil sa incropim un meniu zilnic sanatos si diversificat
Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar, 2 linguri faina si 3 linguri de lapte si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina si zaharul, adaugam
Sarea este unul dintre putinele ingrediente culinare care nu lipseste aproape niciodata de la prepararea unei mancari gustoase si de aceea riscul de a
Nu doar ceea ce mancam ne este de folos pentru sanatate, dar si bauturile consumate peste zi pot aduce sau nu un plus din acest punct de vedere. Multe
Taiem untul in bucatele si il lasam la temperatura camerei. Amestecam faina cu zaharul si cu sarea. Adaugam galbenusurile si untul si framantam un alu
Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar, 2 linguri faina si 3 linguri de lapte si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina si zaharul, adaugam
Amestecam faina cu untul, apa si zeama de lamaie. Framantam putin aluatul pana se omogenizeaza si apoi il dam la rece pentru cel putin o ora. Din aces
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Prune
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline