Reteta desert
Amestecati ingredientele uscate (primele 5) intr-un castron mare. Adaugati ouale batute si uleiul, amestecand pana ce obtineti o compozitie umeda, rel
Bateti galbenusurile cu zaharul intr-un castron asezat deasupra unei oale cu apa care fierbe. Amestecati cu telul pana ce compozitia devine omogena, d
Despicati pastaia de vanilie si razuiti semintele intr-un castron. Adaugati iaurtul si amestecati pana ce semintele de vanilie sunt distribuite unifor
Feliati perele de 1 cm grosime. Incalziti mierea cu scortisoara intr-o tigaie mare la foc mic. Adaugati feliile de para si gatiti 2-3 minute pe fiecar
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Tapetati o tava patrata de 20 cm cu hartie de copt. Intr-o craticioara, topiti untul impreuna cu zaharul,
Intr-un castron, frecati untul cu zaharul. Adaugati oul si esenta de vanilie si amestecati. Separat, amestecati faina, sarea si praful de copt (ingred
Ai tot auzit de frigarui de fructe, dar nu ai gustat niciodata? Profita de faptul ca a venit vara si gasesti multe produse prin piata si pregateste-ti
Peste putin timp va fi Ziua Indragostitilor. Poate o sarbatoresti, poate nu. Poate astepti Dragobetele... Oricum, vrei sa faci o surpriza persoanei dr
Pentru placutele de ciocolata: Topiti ciocolata alba la microunde (sau pe baie de aburi). Cu o lingurita umpleti partile cele mai profunde ale formei
Bateti cu telul apa fierbinte (fiarta) cu cacao . Lasati sa se raceasca la temperatura camerei. Amestecati ingredientele uscate (faina, bicarbonat de
Tocati fructele de kiwi si puneti-le in blender. Adaugati fulgii de cocos (100 gr) si mixati din nou. Adaugati in cele din urma si mierea si mixati sa
Preincalziti cuptorul la 160°C. Dizolvati ciocolata alba in lapte pe foc. Intre timp, frecati oul cu zaharul (manual sau cu un mixer) pana obtineti o
Amestecati toate ingredientele, in afara de lapte, pana obtineti o pasta omogena si cremoasa. Impartiti in doua compozitia si adaugati intr-una cacao,
1. Puneti gelatina la inmuiat in apa rece. 2. Zdrobiti capsunile si adaugati lamaie si zahar dupa gust. 3. Incalziti o parte din frisca fara sa o aduc
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pentru topping: Amestecati untul, zaharul si gemul si intindeti pe fundul unei tavi anti-aderente. Aranjat
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Reteta desert
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata