Retete de paste
Pulpa de miel se parleste bine, se spala si se sterge bine cu servet de hartie absorbant. Cu ajutorul unui cutit cu varful foarte bine ascutit si subt
Pulpa se dezoseaza si se taie in cuburi. Se pune intr-un vas cu ulei de masline sa se rumeneasca. Imediat ce s-a rumenit, se adauga ceapa taiata marun
Punem la fiert maruntaiele si radacinoasele in apa cu sare. Luam spuma cand se formeaza si lasam sa fiarba acoperit, la foc mic. Curatam ceapa si o to
Se pune o tigaie potrivit de mare, in functie de numarul de persoane, cu o lingura de unt la foc tare. In mijlocul ei, asezati o forma de prezentare b
Se spala bine maruntaiele cu apa rece. Rinichiul se curata bine in interior. Se lasa 10-15 minute in 3 parti apa si 1 parte otet sa iasa orice eventua
1 Incalziti cuptorul la 230ºC. Piperati bine muschiul. Rumeniti-l pe toate partile intr-o cratita cu o lingura de ulei. Scurgeti-l de ulei. 2 Amesteca
1 Mai intai se face sosul de salata, dandu-se la blender maioneza, smantana si o parte din sucul de ananas. 2 Se curata ouale bine fierte de coaja, se
1 Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. 2 Se ia o tava patrata de copt, nu prea mare, unde plasam fileurile de cod si le acoperim cu lapte, presaram
1 Se amesteca pe uscat faina si praful de copt intr-un bol aparte. 2 Intr-un alt bol se amesteca untul cu zaharul pana ce devin omogene; apoi se adaug
1 Se prepara mai intai o marinata intr-un bol de sticla sau de inox unde combinam zeama de portocale, zeama de lamaie, uleiul de masline, mierea de al
1 Incingeti cuptorul la peste 160 de grade. 2 Pregatiti si tapetati cu margarina o tava de copt de 30x20cm 3 Intr-un bol pentru gatit bateti mai intai
1 Se incalzeste cuptorul la 150 grade, iar intre timp se taie si carnea de miel in cubulete cu latura de circa 5-6 cm. 2 Intr-o tigaie speciala, care
1 Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie pai, dar in felii mai groase 2 Se pun cartofii astfel pregatiti intr-un bol pentru gatit si se frea
Se cerne într-un vas făina, se opăreşte cu o ceaşcă de lapte clocotit şi se freacă până ce devine ca o cremă. Se pune la racorit cât suferă degetul. S
Amestcam drojdia, faina, o lingura cu miere si putina apa calduta pentru a face o maia, care trebuie lasata la crescut 15-20 de minute. Dupa ce creste
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete de paste
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii Jalapeno
Cunoscuti in varianta lor uscata si sub denumirea de ardei iuti chipotle, ardeii Jalapeno sunt origi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita