Retete de post
Lasa fasolea peste noapte la inmuiat. Fierbe fasolea cu un morcov, o telina si o radacina de patrunjel. Pune fasolea fiarta intr-un bol, adauga tonul.
Amesteca faina cu uleiul si pune treptat apa. in functie de faina, s-ar putea sa nu intre toata apa sau uleiul. intinde o foaie potrivit de groasa si
Fierbe cartofii in coaja. Dupa ce s-au racit curata-i de coaja si da-i pe razatoare. Pune-i intr-un bol si amesteca-i cu sare, piper si usturoi zdrobi
Intr-o cratita mare pune tot uleiul, adauga ceapa, ardeiul si morcovii si caleste-i la foc mic timp de 5 minute. Adauga cartofii si mai lasa inca 5 mi
Framanta aluatul si lasa-l la dospit acoperit cu un prosop curat (intr-un loc ferit de curent) pentru 40 de minute. Dupa ce a crescut pune-l pe masa u
Mixezi bine zaharul, margarina si zaharul vanilat. Adaugi apa sau laptele de soia, praful de copt si faina in ploaie.br/> Torni compoztia intr-o tava
Amesteci toate ingredientele cu exceptia gemului si a fainii. Pui treptat faina in ploaie pana obtii un aluat mai tare si mai dens decat cel de clatit
Se curata cele doua cepe si se taie marut, apoi se pun intr-o tigaie cu putin ulei pana se rumenesc bine. Se scurg pastaile din borcan si se pun peste
Se spala, si se taie legumele marunt. Se pun la fiert intr-o oala mare cu apa si piper pana se sfarama. Cand toate legumele sunt fierte, le scoatem si
Se caleste ceapa in ulei circa 5 minute, dupa care adaugam ciuperci, marar, sare si piper dupa gust. Se poate servi si cu mamaliguta.
Cum suntem in sezonul in care se gasesc frunze proaspete, aceste sarmale vor avea mai multa savoare. Acestea se spala si se inmoaie pe rand in apa car
Se freaca margarina cu zaharul pana se face spuma. Se adauga pe rand celelalte ingrediente, se framanta bine, astfel incat sa se obtina un aluat potri
Intr-un castron special de salata se amesteca: portocalele taiate cubulete, dupa ce au fost decojite, miezul de nuca maruntit, zeama de lamaie si mier
Taiati bucati ceapa, rosiile, ardeiul, salata si castravetele. Puneti vinetele intr-un platou la cuptor si coaceti-le la foc mic aproximativ 40 de min
Vinetele se spala si se pun la copt pe o tabla speciala. Se lasa sa se raceasca. Vinetele curatate de coaja se bat apoi bine, punandu-se intr-un castr
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete de post
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita