Retete erotice
- Se incalzeste cuptorul la 175 de grade; - Se spala bine fileurile de pastrav, se lasa putin la scurs si se freaca usor cu sucul de la 2 parti din la
- Se spala fasolea bine si se lasa putin la inmuiat in apa, apoi se gateste pana ce boabele sunt moi si se scurge, pastrandu-se apa in care au fiert;
- Se spala bine capsunile se taie in doua si se pun la fiert in apa cu amestecul de cuisoare si scortisoara; - Intre timp se amesteca faina si smantan
- Se alege o tigaie larga si se pune la topit untul in uleiul de masline; - Se adauga usturoiul tocat si se rumeneste aproximativ 1 minut; - Se adauga
- Se curata si se spala foarte bine aripioarele de pui, apoi se ung usor cu ou batut, se tavalesc prin faina si se prajesc intr-o tigaie mai larga pan
- Se prepara pastele ca de obicei si se dau deoparte pe platoul de servit; - Intr-o tigaie larga si inalta se incalzeste uleiul la foc mediu si se toa
- Se incalzeste cuptorul la 200 de grade - Intr-un bol de gatit se amesteca crevetii cu zeama de lamaie si se lasa apoi deoparte la marinat - Se incin
- Se incalzeste cuptorul la 176 de grade - Se pregatesc 3 tavi rotunde cu diametrul de 20cm care se ung usor cu unt si se pudreaza cu faina - Se amest
- Se combina toate ingredientele intr-o oala larga, neaderenta, si se trage un prim clocot, la foc mediu; - Se reduce focul la minimum si se lasa sa f
- Se pune ceapa intr-un bol termorezistent si se toarna pe deasupra apa clocotita pana ce este acoperita toata ceapa. Se lasa asa un sfert de ora si a
- Se amesteca fulgii de ovaz cu laptele intr-un bol, se acopera apoi si se lasa la frigider fie peste noapte, fie macar cu 2 ore inainte de a servi mi
- Se dau prin razatoare usuturoiul si ghimbirul si se piseaza bine; - Se spala bine sparanghelul, se curata si se taie in sectiuni de 3 cm; - Se taie
- Intr-o tigaie neaderenta inalta se plaseaza ceapa tocata, ardeii pisati, curcuma, laptele de cocos si sarea si se aduce totul la clocot; - Se adauga
- Se curata scoicile, se spala, se procedeaza la fel si cu crevetii si apoi se toaca fin; - Se prajesc intr-o tigaie neaderenta cu putin ulei scoicile
Se pregatesc mai intai rosiile, taind un capac in partea lor superioara si golindu-le complet de seminte si pulpa. Se pun apoi la scurs, cu gura in jo
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete erotice
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun