Retete traditionale africane
- Se incinge cuptorul la 180 de grade; - Se curata ceapa, se spala si se toaca nu prea marunt; - Se curata rosiile de coaja si se taie cubulete - Se p
- Se plaseaza piersicile bine spalate in apa clocotita si se lasa la foc mic pentru mai putin de 1 minut; - Se ia de pe foc si se lasa la racit. Apoi
- Se indeparteaza coaja fructelor de mango si samburii, apoi se taie fiecare fruct in cubulete de aprox. 3 cm; - Se amesteca intr-un vas larg si inalt
- Morcovii se taie in felii subtiri si apoi se pun la clocot intr-o oala unde vor sta pana ce devin moi; - Se curata ceapa, se spala, se taie la jumat
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata