Retete traditionale germane
- Se combina toate ingredientele intr-o oala larga, neaderenta, si se trage un prim clocot, la foc mediu; - Se reduce focul la minimum si se lasa sa f
- Se bate mai intai fiecare bucata de carne cu ciocanul de snitele, dar fara a face carnea prea subtire, adica sa ramana carnea la o grosime de circa
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade, se curata si se spala cartofii foarte bine, apoi se impung cu o furculita pe toate partile, se ung bine cu unt
In supa de pasare sau de legume, gata preparata adaugam cartofii taiati cuburi, piper si prazul taiat rondele si lasam totul sa fiarba 20 de minute. C
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata