Rulada
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecati drojdia si apa intr-un castron mare si lasati sa se odihneasca 10 minute. Adaugati restul ingre
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius si tapetati o tava cu hartie de copt. Intr-un castron, amestecati faina cu zaharul, praful de copt si sarea
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castronel, dizolvati drojdia in apa calduta si lasati deoparte. Intr-un castron suficient de mare,
Fierbeti sparanghelul in apa cu zeama de lamaie si coaja rasa, ca sa nu se ingalbeneasca. Intindeti un strat subtire de smantana pe fiecare clatita si
Spargeti ouale intr-un castron suficient de mare si bateti-le ca pentru omleta. Adaugati sarea, piperul, zaharul si ceapa tocata fin si amestecati bin
Feliile de carne se spala, se sterg si se bat ca pentru snitel. Se sareaza si se pipereaza fiecare felie de carne. Se asaza deasupra carnatul. Se rule
Uneori, pana si celei mai pricepute gospodine i se intampla ca blatul prajiturii sa se lipeasca de tava. In anumite situatii, cauza o reprezinta canti
Fierbem spanacul in apa cu sare, apoi il punem la scurs. Morcovii curatati si spalati ii punem intr-o alta cratita la fiert. Tocam ceapa marunt si o p
Preincalziti cuptorul la 210 grade Celsius. Spargeti ouale si separati albusurile de galbenusuri. Intr-un bol de salata, bateti albusurile spuma tare,
Rulada de ciocolata este ideal de pregatit cand se anunta musafiri in vizita. Simpla ori cu fructe si migdale, ea este pe placul tuturor. Sfaturi pent
Oul se fierbe tare, dupa metoda proprie. Dupa ce a fiert, se curata de coaja si se taie. Miezul de salata se spala, se lasa la scurs si se rupe cu man
Spanacul proaspat se spala la jet de apa rece. Se indeparteaza coditele fibroase si se opareste mai putin de 1 min in apa clocotita. Dupa ce a fost op
Se pregateste maiaua : Drojdia se freaca pana la lichefiere cu o lingurita de zahar. Se dizolva in 3-4 linguri de lapte caldut. Se pune un praf de fai
Maiaua se obtine astfel: se amesteca drojdia cu o lingura de zahar, o lingura de faina si 2-3 linguri lapte caldut. Se lasa la dospit, la loc caldut,
Curatam carnea de oscioare, o spalam si o scurgem bine de apa si o stergem cu servetele. O trecem apoi prin masina de tocat si o amestecam impreuna cu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Rulada
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mesteacanul
Cunoscut din antichitate pentru multiplele sale proprietati benefice sanatatii omului, mesteacanul m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata