Rulada
Curatam si spalam bine verdeturile, apoi le oparim, le scurgem bine de apa si le punem la fiert in 2 litri de apa si o lingurita de sare. Fierbem verd
Pentru blat, frecam galbenusurile cu zaharul pana cand acesta se dizolva. Adaugam 4 albusuri batute spuma si apoi faina. Turnam compozitia intr-o tava
Dizolvam drojdia in putina apa calda. Punem faina pe planseta, drojdia in mijloc si adauga zaharul, untul topit, 3 galbenusuri, 4 albusuri (batute spu
Dezghetam spanacul. Inmuiem chifla in putina apa sau lapte si o stoarcem. O framantam impreuna cu oul, mirodeniile si carnea tocata. Intindem acest am
Masa de Craciun este proba de foc a oricarei gospodine cu pretentii si sunt acum necesare multe cunostinte culinare si o atentie aproape patologica la
Pentru blat, fierbem laptele cu cacao, esenta si 10 linguri de zahar, pana da in 2-3 clocote. Adaugam biscuitii pisati si alunele macinate (eu am folo
Topim intr-o cratita pe foc 150g margarina, apoi o amestecam impreuna cu faina. Adaugam treptat laptele rece si incorporam albusurile in spuma. Vom ob
Inmuiem chifla. Fierbem 3 oua semi-moi. Tocam ceapa si salvia marunt. Calim ceapa in uleiul incins. Adaugam salvia si usturoiul pisat. Stoarcem chifla
Cartofii noi se curata de coaja si se pun la fiert (eu i-am pus la steamer). Cand sunt suficient de patrunsi se scot se stropesc cu 2-3 linguri de ule
Blatul de rulada : Albusurile se bat spuma cu un praf de sare , apoi se adauga in ordine, mixand cate putin dupa fiecare ingredient adaugat, zaharul,
Cartofii noi se curata de coaja si se pun la fiert (eu i-am pus la steamer). Cand sunt suficient de patrunsi se scot se stropesc cu 2-3 linguri de ule
Frecam galbenusurile cu un praf de sare si cu cele 4 linguri de zahar. Adaugam cate un pic de apa fierbinte. Separat, batem ambusurile spuma si incepe
Amestecam 3 galbenusuri cu faina, laptele, branza sfaramata bine, smantana si un strop de piper. La final, adaugam albusurile batute spuma cu un praf
Calim ceapa, morcovul ras si carnurile tocate in 3 linguri cu ulei. Adaugam din cand in cand putina apa, pana se patrunde carnea. Luam de pe foc si ad
Feliem pieptul de pui cat sa putem inveli ouale in el, le saram si le piperam. Facem o crema de branza cu chimen. Ungem feliile de pui cu ea, punem ou
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Rulada
Faceti o comanda - meniu complet - la un bun furnizor de feluri gata preparate, daca nu aveti timp de gatit.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata