Stafide
Amestecati ingredientele uscate (zahar, faina, sare, bicarbonat de sodiu) intr-un bol. Adaugati ingredientele umede (oua, banane, unt) si mixati bine.
Febra poate fi cauzata de raceli, infectii sau boli. Inainte de a trece la alimentatia corespunzatoare, ia-ti temperatura si asigura-te ca ai, intr-ad
Intr-o craticioara, incalziti usor laptele cu putina sare. Adaugati orezul si amestecati. Cand ajunge la fierbere, micsorati flacara si lasati sa fiar
In randurile urmatoare vei gasi o lista cu mancaruri trase in ciocolata, unele obisnuite, iar altele pe cat se poate de ciudate. Mere in ciocolata: de
Bateti cu telul maioneza impreuna cu zaharul si otetul (sau zeama de lamaie.) Amestecati restul ingredientelor intr-un castron suficient de mare, dupa
Se pregateste un aluat din faina, galbenus de ou, smantana si margarina. Dupa ce se framanta, se lasa la frigider cateva minute. Intre timp se pregate
Prepararea cremei: Intr-un castron mare, mixati untul cu crema de branza. Cu mixerul pe viteza mica, adaugati zaharul pudra, cate 100 gr odata, pana d
Intr-o cratita mica, puneti stafidele, otetul, uleiul si zaharul si aduceti la fierbere. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Intr-un castron mar
Mai tii minte cand mama cumpara stafide pentru cozonac, iar tu le terminai pe toate dintr-un foc? Nu prea ai cum sa rezisti acelui gust dulce-acrisor.
Folositi 4 boluri in care sa aranjati salata verde. Peste salata, adaugati feliile de ou si de rosii. Peste maioneza se adauga chimenul, patrunjelul,
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Aduceti cepele la punctul de fierbere, reduceti focul si mai fierbeti inca 10-12 min. Scurgeti si lasati d
Tocati fructele uscate si puneti-le in sherry. Lasati cat mai mult timp pentru a se imbiba bine. Dizolvati cubuletul de concentrat de legume in 180 ml
Mai intai topiti untul si puneti-l deoparte. Frecati ouale cu zaharul si adaugati apoi putin cate putin faina, amidonul si crema de portocale. In timp
Spalati si scurgeti lintea. Topiti 2 linguri de unt si caliti ceapa 5 min, pana se inmoaie. Adaugati chiftelutele, orezul, lintea si piperul si prajit
Taiati pulpa de miel in bucati de aprox 2 cm si puneti-le intr-un castron. Adaugati toate condimentele si o lingura de ulei si amestecati bine. Acoper
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Stafide
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata