Tarta
Masa de Craciun este proba de foc a oricarei gospodine cu pretentii si sunt acum necesare multe cunostinte culinare si o atentie aproape patologica la
A gati meniuri zilnice delicioase si sarace in colesterol nu e deloc atat de greu pe cate pare la prima vedere insa din comoditate se poate uita acest
Cernem faina, adaugam untul, sarea, apa rece, zeama de lamaie si framantam un aluat omogen. Il invelim in folie alimentara si il lasam sa se odihneasc
Taiem untul in bucatele si il lasam la temperatura camerei. Amestecam faina cu zaharul si cu sarea. Adaugam galbenusurile si untul si framantam un alu
Daca iti place sa iti surprinzi invitatii si vrei mereu ca mancarea si deserturile pe care le pregatesti sa arate uimitor, insa nu dispui nici de timp
Amestecam intr-un castron ingredientele pentru aluat, le framantam bine si punem aluatul obtinut, acoperit, la rece pentru 30 de minute. Intre timp cu
Amestecam faina cu untul, apa si zeama de lamaie. Framantam putin aluatul pana se omogenizeaza si apoi il dam la rece pentru cel putin o ora. Din aces
Punem biscuitii intr-o punga si ii sfarmam cu sucitorul, asta daca nu avem robot de bucatarie. Ii amestecam impreuna cu untul topit si cu mierea de al
Este dificil sa iti amintesti mereu toate trucurile pentru a obtine aluaturi pufoase si creme fine, insa accesoriile pentru patiserie de la Decorix.ro
Mixam untul cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, esenta de vanilie si faina cernuta cu praful de copt. Incorporam usor albusurile batute spuma cu
Rasturnam faina intr-un vas si o amestecam impreuna cu drojdia uscata si putina sare. Facem o gaura pe mijloc si punem uleiul si laptele caldut ameste
“Si ochiul mananca!” spune un vechi proverb arab. Fapt foarte adevarat si verificat: cand mergem la restaurant ne asteptam ca mancarea sa arate bine,
Pentru un surplus de energie si voie buna, avem nevoie de acele vitamine si saruri minerale oferite de fructe. Fie sub forma de sucuri, ceaiuri sau ch
Curatam cartofii si ii taiem cuburi mai mari, apoi ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam doar cat sa se inmoaie, nu sa devina sfaramiciosi. Intre
1. Incalziti bine cuptorul la 180 de grade 2. Puneti jumatate de cana de zahar intr-un bol larg pentru amestecat si adaugati si untul, apoi dati-le la
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Tarta
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata