Tarte
Aluatul se face usor, prin inglobarea usoara a untului tinut la temperatura camerei in faina. Ulterior se aduga galbenusul, praful de sare si apa, ame
Frecam untul cu zaharul, adaugam apoi ouale (unul cate unul), sarea si mixam bine pana se topeste zaharul. Adaugam faina si omogenizam aluatul pe care
Masa de Craciun este proba de foc a oricarei gospodine cu pretentii si sunt acum necesare multe cunostinte culinare si o atentie aproape patologica la
A gati meniuri zilnice delicioase si sarace in colesterol nu e deloc atat de greu pe cate pare la prima vedere insa din comoditate se poate uita acest
Cernem faina, adaugam untul, sarea, apa rece, zeama de lamaie si framantam un aluat omogen. Il invelim in folie alimentara si il lasam sa se odihneasc
Taiem untul in bucatele si il lasam la temperatura camerei. Amestecam faina cu zaharul si cu sarea. Adaugam galbenusurile si untul si framantam un alu
Daca iti place sa iti surprinzi invitatii si vrei mereu ca mancarea si deserturile pe care le pregatesti sa arate uimitor, insa nu dispui nici de timp
Amestecam intr-un castron ingredientele pentru aluat, le framantam bine si punem aluatul obtinut, acoperit, la rece pentru 30 de minute. Intre timp cu
Amestecam faina cu untul, apa si zeama de lamaie. Framantam putin aluatul pana se omogenizeaza si apoi il dam la rece pentru cel putin o ora. Din aces
Punem biscuitii intr-o punga si ii sfarmam cu sucitorul, asta daca nu avem robot de bucatarie. Ii amestecam impreuna cu untul topit si cu mierea de al
Este dificil sa iti amintesti mereu toate trucurile pentru a obtine aluaturi pufoase si creme fine, insa accesoriile pentru patiserie de la Decorix.ro
Mixam untul cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, esenta de vanilie si faina cernuta cu praful de copt. Incorporam usor albusurile batute spuma cu
Rasturnam faina intr-un vas si o amestecam impreuna cu drojdia uscata si putina sare. Facem o gaura pe mijloc si punem uleiul si laptele caldut ameste
“Si ochiul mananca!” spune un vechi proverb arab. Fapt foarte adevarat si verificat: cand mergem la restaurant ne asteptam ca mancarea sa arate bine,
Pentru un surplus de energie si voie buna, avem nevoie de acele vitamine si saruri minerale oferite de fructe. Fie sub forma de sucuri, ceaiuri sau ch
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Tarte
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul