Tocanita
Iarna, din cauza lipsei de miscare si a alimentatiei bogata in calorii riscul de a castiga mult in greutate este mai mare, multe dintre preparatele co
Tocam marunt cu robotul ceapa si gogosarii, pe care le punem impreuna cu uleiul sa se caleasca putin. Fierbem fasolea separat, cu putina sare, schimba
Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o taiem cubulete cam de 2cm. Tot in cubulete de 2cm taiem si dovleacul, apoi le rumenim impreuna in
- Se toaca marunta ceapa si usturoiul; - Se taie feliile de slanina mai mare si se prajesc 3 minute in tigaia incinsa la foc iute, amestecand des; - S
Fierbem carnea si ficatul in apa cu sare si le lasam la scurs. Dupa ce se racesc, le taiem bucatele si le rumenim in unt. Tocam alunele, zdrobim ustur
Utilizat in trecut pe scara larga, gatitul in oale de lut a fost abandonat in favoarea tehnicilor mai moderne, pierzandu-se astfel mult din savoarea p
In lumea nutritionistilor de o atentie speciala se bucura dietele pentru persoanele care sufera de diferite afectiuni cronice cu substrat alimentar, c
- Feliile de mar folosite la gatit pot fi unse cu putina zeama de lamaie pentru a isi pastra prospetimea; - Frunzele de coriandru raman mai proaspete
Taiem vinetele cu un cutit inoxidabil in bucati si le oparim in apa cu sare, apoi le scurgem si le prajim, pe rand in ulei. In acelasi ulei prajim si
Procesorul de alimente, prea putin utilizat chiar si de catre bucatarii cu mare experienta, este unul dintre cele mai versatile dispozitive electrocas
Dietele asa-numit volumetrice propun o abordare mai simpla a problemelor legate de alimentatie incercand sa ocoleasca detaliile de natura stiintifica,
Se curata morcovii, se spala se pun la fiert in apa cam 20-25 minute. Intre timp fierbeti orezul cam 10-15 minute, il clatiti cu apa rece, il strecura
Nu de putinele ori, in bucatarie dezastrul ne pandeste exact cand ne asteptam mai putin si este indicat sa gasim o solutie imediata sau sa ne facem al
Taiem smochinele si clementinele in sferturi. Curatam kiwi de coaja si le taiem cuburi. Spalam strugurii, taiem boabele jumatati si le curatam de semi
Spalam pulpele, le curatam si le lasam sa se zvante. Le prajim pe ambele parti 5-10 minute. Adaugam ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt. Mai las
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Tocanita
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita