Usoara si gustoasa
Pentru ca orezul sa aibe un gust deosebit va recomand sa folositi un gen de supa, fie din carne sau din legume pentru fierberea orezului. Deasemenea,
Amestecam mierea, otetul si vinul. Punem amestecul intr-o punga pentru frigider. Spalam puiul, il asezam in punga si il lasam la marinat peste noapte.
Curatam legumele de coaja, le taiem, le punem la fiert in apa care clocoteste. Facem apoi din ele un piure cat mai fin pe care il amestecam impreuna c
Acoperim fasolea cu apa. Adaugam salvia si lasam totul la inmuiat peste noapte. Pregatim si tocam legumele. Lasam fasolea inca 45 de minute la inmuiat
Se indeparteaza soriciul exterior bucatii de sunculita. Se taie in cuburi mici. Se clocoteste putina apa si se pun pentru 10 min in aceasta apa pentru
Ceapa se curata de coaja, se taie solzisori dupa care se pune la inabusit la foc redus, intr-o craticioara care nu lipeste, impreuna cu 100 ml de apa.
Topim untul la foc mic si adaugam piureul sau sucul de caise, zaharul si cacao. Amestecam pentru omogenizare, apoi luam vasul de pe foc si lasam amest
Preincalziti aragazul la 200°C, daca este posibil, la curent de aer cald (pentru a se realiza o incalzire uniforma a cuptorului) 1. Curatati perele de
Laptele se pune la fiert cu batonul de vanilie ce a fost taiat in bucatele. Dati de-o parte de pe foc inainte de a incepe sa fiarba. Galbenusurile se
Batonul de vanilie se taie in dou, in lung si se introduce in vasul in care se fierbe laptele. Separat galbenusurile se freaca energic cu zaharul pana
Batem galbenusurile si siropul de cirese, apoi incorporam cu grija in ciocolata topita, amestecata cu cele 4 linguri de frisca. Batem albusurile spuma
Curatam sardinele, dar nu le taiem si capurile. Condimentam pestele in interior. Batem ouale cu sare si piper. Trecem pestele prin faina, oul batut si
Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o taiem in bucatele. Taiem ceapa in sferturi si o desfacem in bucati. Punem carnea si ceapa intr-un
Tocam ceapa si calim jumatatea din ea in ulei. Adaugam rosiile, le condimentam si le inabusim 30 de minute. Adaugam busuiocul . Topim untul, apoi cali
Condimentam carnea si o prajim in 2 linguri de ulei 15-20 de minute. Avem grija sa o intoarcem pe toate partile pentru a se rumeni uniform. Tocam ceap
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Usoara si gustoasa
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata