Usoara si gustoasa
Decupati partea superioara a fiecarei tomate cherry in asa fel incat sa para a fi o palarie. Cu ajutorul unei lingurite mici goliti-le continutul. Sar
1. Puneti orezul in apa clocotita si sarata si lasati sa se fiarba intre 18 si 20 min pana ce bobul de orez este bine fiert. 2. Preparati sosul de ros
Introduceti foile de gelatina intr-un bol cu apa rece pentru a le inmuia. Supa de legume se pune la fiert la foc iute pana ce scade la jumatate. Dupa
Faina, impreuna cu cacaua si cu zaharul se amesteca cu un tel in forma de para in asa fel ca sa devina o compozitie omogena, intr-un vas ce urmeaza sa
1. Spalati fasolea boabe. Puneti-le intr-o oala, acoperiti-o cu apa rece si puneti-o apoi la fiert. Lasati-o sa clocoteacsca la foc mic, cu capac, tim
1. Curatati telina de coaja, clatiti-o si taiati-o in mici cuburi. Puneti de-o parte frunzele pe care le-ati clatit si le-ati sters bine cu un servet
Zaharul pudra si zaharul tos se amesteca foarte bine cu untul moale folosind un mixer. Se adauga ouale unul cate unul si apoi piureul de capsuni. La f
Maslinele verzi fara samburi se taie in rondele. Jambonul se taie in cuburi. Faina se amesteca cu ouale la care se aduaga laptele si uleiul. Se ameste
Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, cu zaharul vanilat, cu ghimbirul pudra, cu nucsoara si cu sucul de lam
Fierbeti la vapori buchetelele de conopida timp de 15 min. Pasati-le cu ajutorul presei de facut piure. Lasati-le sa se racoreasca. Incalziti in preal
Ouale se bat spuma cu mixerul adaugand zaharul pe rand. In alternanta se adauga apa si untul topit. Amestecati si cerneti apoi faina, cacao si praful
Dovleceii se dau prin razatoarea mare, se adauga un praf de sare si se lasa la rece cam 30 minute. Intre timp se amesteca branza de vaci cu oul, ustur
Spalam bine zmeura, o pasam cu blenderul sau cu mixerul si apoi o trecem prin sita. Batem albusurile spuma, adaugand zaharul treptat si cognacul. Ames
Curatam si spalam verdeturile si le lasam sa se scurga de apa. Pe un platou mai mare punem un strat de foi de salata. Peste acestea asezam rondele de
Taiem carnea in cubulete, le prajim in ulei cu sare si piper. Taiem vinetele in doua, pe lungime, si scoatem cu o lingura miezul, lasand o margine de
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Usoara si gustoasa
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun