Vinete
Sanatatea este intretinuta cu produse ce trebuie sa respecte anumite reguli, aflandu-se in legatura directa cu o alimentatie corespunzatoare. Conform
Legumele se pregatesc astfel: dovlecelul se curata de coaja (facultativ), vanata de asemenea, ambele se taie in cubulete. Ardeiul gras se coace, se cu
Vinetele se spala, se sterg si li se taie coditele. Fiecare vanata se taie in doua longitudinal si se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Vor arata ca
Se crede ca vinetele sunt originare din India, unde cresteau in salbaticie, si ca prima data au fost cultivate in China. Au fost aduse in Europa in Ev
Mozarella se taie in cuburi mici. Vanata se spala si se sterge de apa si apoi se taie si ea in cubulete. Intr-o cratita se pune uleiul iar cand acesta
Menta se spala si se lasa la scurs. Se curata frunzele de pe tije si se taie marunt. Rosiile deshidratate se scot din borcan si se pun la scurs. Felii
Vinetele sunt foarte des utilizate in mancarurile din Orientul Mijlociu. Ele se intalnesc sub diverse forme: mici, rotunde, lunguiete etc. Cel mai cun
Cuptorul se preincalzeste la 240°C. Vinetele se sterg pe exterior si se pun pe o tava acoperita cu o folie de staniol ce se introduce in cuptorul prei
Ceapa se curata si se taie felii subtiri. Se pune intr-o tigaie si se inabusa putin dupa care se scoate si se pune intr-un vas de Jena. Morcovul, teli
Se pune uleiul la incins intr-o craticioara, dupa care se adauga ceapa si usturoiul si se inabusa la foc mediu 2-3 min, amestecand in continuu cu o li
Taiem vinetele in jumatati, scoatem cu o lingurita miezul, astfel incat peretii sa aiba cam 1-2 cm. Saram vinetele in interior, le intoarcem apoi cu t
Spalam vinetele, le taiem in doua pe lungime si le dam intr-un clocot in apa cu putina sare. Le scoatem si le lasam sa se scurga. Cu o lingura le scoa
Taiem carnea in cubulete, le prajim in ulei cu sare si piper. Taiem vinetele in doua, pe lungime, si scoatem cu o lingura miezul, lasand o margine de
Vinetele se taie in jumatati, in lungul lor, fara a li se indeparta pielita exterioara. Se sareaza cu un praf de sare fiecare jumatate de vanata si se
Taiem vinetele in doua pe lungime, apoi taiem jumatatile tot pe lungime in fasii cu grosimea de 2-3 cm. Le saram si le lasam 10 minute sa se scurga ze
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Vinete
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul