Vinete
De fiecare data cand ma gandesc la mirosul levanticii, careia i se mai spune si “floarea zanelor”, imi vine in minte o excursie in Franta. Asta pentru
Anumite alimente pot fi un adevarat chin, nefiind deloc acceptate de copii. Una din ideile cele mai haioase care ar putea determina pana si cel mai mo
Americanii sunt probabil cei mai prolifici in materie de diete de slabit sau de mentinere a unei greutati corporale optime. Este si normal avand in ve
Un termen la ordinea zilei in materie de sanatate in general si de nutritie in special este colesterolul. ?tim ca nu este bine daca avem prea mult dar
Cel mai important aspect in terapia afectiunilor ficatului il reprezinta alimentatia. Odata diagnosticat cu hepatita cronica, bolnavul trebuie sa apel
Se coc vinetele pe o tabla, pe flacara, pana se innegreste coaja si plesneste. Se curata de coaja, muind mereu degetele in apa rece. Nu se lasa nici o
Se pun vinetele la copt, dupa care se curata si se toaca marunt. Maioneza: se pun 3 oua la fiert, dupa ce au fiert se iau galbenusurile si se sfarama
Calciul este un mineral important pentru buna functionare a organismului fiind folosit la cresterea si intretinerea oaselor si a danturii, precum si d
Se prepara salata de vinete in mod normal, cu ulei de masline. Se taie un capac la grepfruit. Se curata in interior. Salata de vinete se amesteca cu c
Am crezut la un moment dat ca este o moda sa fii vegetarian si ma tot întrebam ce îi determina pe oameni (si mai ales pe femei) sa renunte brusc la ca
Nu trebuie sa iti fie frica sa congelezi legumele si sa le folosesti mai tarziu, cand vei avea nevoie de ele. Prin aceasta metoda nici nu lasi ca legu
Taiati bucati ceapa, rosiile, ardeiul, salata si castravetele. Puneti vinetele intr-un platou la cuptor si coaceti-le la foc mic aproximativ 40 de min
Vinetele se spala si se pun la copt pe o tabla speciala. Se lasa sa se raceasca. Vinetele curatate de coaja se bat apoi bine, punandu-se intr-un castr
Se coc vinetele pe o tabla, pe flacara, pana se inegreste coaja si plesneste. Se curata de coaja, muind mereu degetele in apa rece. Nu se lasa nici o
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Vinete
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita