Zahar pudra
Puneti apa cu untul intr-o craticioara si topiti untul la foc mic. Adaugati laptele condensat si esenta de vanilie. Mariti flacara la mediu si adaugat
Intr-un bol mare, lasati albusurile 30 de minute la temperatura camerei. Intre timp, cerneti de 3 ori faina cu 150 gr de zahar. Lasati deoparte. Prein
Zdrobiti napolitanele intr-un castron mare, cu ajutorul unui ciocan de snitele, de exemplu. Adaugati toate celelalte ingrediente si amestecati bine. D
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius si ungeti cu unt o forma de copt rotunda si joasa, de 18 cm diametru. Pentru aluat: Cerneti faina cu praful
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castronel, dizolvati drojdia in apa calduta si lasati deoparte. Intr-un castron suficient de mare,
Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius (sau 160 de grade cu ventilatie). Ungeti o tava de copt dreptunghiulara de 18 x 28 cm. Tapetati tava cu
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Intr-o craticioara, incalziti frisca cu laptele. Adaugati untul taiat bucatele si sarea. Amestecati cu spa
Ingredientele date trebuie impartite in doua, dar cele doua aluaturi nu se prepara in acelasi timp. Incepeti cu aluatul colorat, astfel: Preincalziti
Frecati zaharul cu untul, apoi bateti oul si vanilia in compozitie. In alt castron, amestecati ingredientele uscate (zahar, faina si sare) si adaugati
Amestecati ingredientele uscate (primele 5) intr-un castron mare. Adaugati ouale batute si uleiul, amestecand pana ce obtineti o compozitie umeda, rel
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti o forma de copt rotunda, tapetati-o cu hartie de copt, ungeti-o din nou si infainati-o. Intr-un cas
Pentru inceput, puneti biscuitii intr-o punga pe care o puteti sigila si treceti peste ei cu sucitorul pana sunt foarte bine maruntiti, ca firimituril
Curatati marul si taiati-l cubulete. La fel de bine, il puteti da prin razatoare. Separati galbenusul de albus. Amestecati glabenusul cu faina si lapt
Intr-un castron, bateti untul cu zahar pudra, oua si cele 2 esente (migdale si vanilie). Separat, amestecati ingredientele uscate, dupa care le adauga
Pentru crusta: Procesati primele 4 ingrediente in robotul de bucatarie, pana e macinat fin miezul de nuca. Adaugati untul si mixati pana se formeaza f
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zahar pudra
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita