Zahar
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Dizolvati bicarbonatul de sodiu in lapte si lasati deoparte. Intr-un castron mare, amestecati dovleacul, z
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecati drojdia si apa intr-un castron mare si lasati sa se odihneasca 10 minute. Adaugati restul ingre
Pregatiti gelatina urmarind instructiunile de pe pachet. Intr-o oala de marime medie puneti dovleacul, laptele de cocos, zaharul, sarea si apa. Cand i
Pe langa faptul ca ne ofera prima doza de energie a zilei, cafeaua ne poate ajuta si sa slabim. Chiar daca nu are efect de una singura, ea poate fi un
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Puneti hartie de copt intr-o forma rotunda. Amestecati faina, zaharul si untul topit si framantati aluatul
Fierbeti pastele tinand cont de instructiunile de pe pachet. Lasati deoparte. Incingeti ulei intr-o tigaie, la foc mediu. Prajiti ceapa pentru un minu
Preincalziti cuptorul la 180°C. Ungeti cu ulei o tava de 23 x 23 cm. Amestecati zaharul, dovleacul, oul, albusurile si uleiul in bolul pentru mixer. B
Bateti frisca spuma si dati la rece. Mixati crema de branza cu zahar brun, condimente si sare, la viteza medie, aprox. 2 minute, pana devine cremoasa
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Inveliti cartofii in folie de aluminiu si dati-i la cuptor pana devin foarte moi, aprox. 1 ora si 30 de mi
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si ungeti o forma de copt cu fund detasabil, cu diametrul de 23 cm. Intr-un castron, frecati untura cu cele
Spalati prunele, desfaceti-le cu grija si scoateti-le samburii. Intr-un castron, amestecati zaharul brun cu scortisoara si puneti 1/2 lingurita din ac
Taiati tijele de rubarba in bucatele de 2-3 cm lungime si stoarceti portocalele. Puneti rubarba intr-o craticioara impreuna cu zeama de portocala, zah
Incingeti 30 ml de ulei intr-o tigaie si rumeniti ceapa. Scurgeti-o pe prosoape de hartie pentru a indeparta excesul de grasime si pastrati-o deoparte
Puneti bananele cu zeama de lime intr-un castron. Puneti apa cu zahar intr-o oala si amestecati pe foc pana se dizolva. Aduceti la fierbere. Adaugati
Feliati perele subtire. Puneti zaharul intr-o tigaie pentru prajit si puneti-o pe foc tare pana se caramelizeaza (devine brun-auriu). Adaugati feliile
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zahar
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun