Zeama de portocala
Incingeti uleiul si sotati ceapa si usturoiul 4 minute. Adaugati ardei iute si putin piper si prajiti pana se aromeaza uleiul. Adaugati orezul si ames
Incingeti o tigaie la foc mare si umpleti-o pe jumatate cu ulei de arahide. Incalziti pana la 175 grade Celsius. Puneti fasiile de carne intr-un bol m
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Inveliti cartofii in folie de aluminiu si dati-i la cuptor pana devin foarte moi, aprox. 1 ora si 30 de mi
Taiati tijele de rubarba in bucatele de 2-3 cm lungime si stoarceti portocalele. Puneti rubarba intr-o craticioara impreuna cu zeama de portocala, zah
Topiti untul intr-o craticioara si prajiti ceapa pana se inmoaie, aprox. 8-10 minute. Adaugati coaja rasa si zeama de portocala si mai lasati la foc m
Preparati carnea de rata la cuptor (190 grade Celsius) intr-o tava cu gratar. Cat timp se gateste carnea, zdrobiti boabele de piper (nu le macinati!),
Amestecati intr-un castron branza cheddar cu crema de branza, coriandru, zeama de portocala, coaja de portocala si coaja de lamaie. Asezonati cu sare
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Tapetati cu hartie de copt o forma rotunda de aprox. 20 cm diametru. Puneti laptele si macul intr-un castr
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti o forma de copt de 13 x 23 cm. Amestecati faina cu zahar, praf de copt, sare si bicarbonat de sodiu
Puneti in blender branza cu zeama de portocala, siropul de agave si putina sare si pasati pana obtineti o compozitie cremoasa. Separat, bateti ouale c
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Mixati untul cu zaharul brun. Adaugati oul si continuati sa mixati pana se omogenizeaza. Cerneti in ameste
Amestecati bine toate ingredientele intr-un castron. Dati la rece 20 de minute inainte de a servi. Foto: Cookipedia
Indepartati marginile turtei dulci. Bateti galbenusurile cu cele 2 tipuri de zahar. Separat, bateti albusurile pana se formeaza varfuri tari. Incorpor
Taiati portocala in doua. Curatati fasii subtiri de coaja de la una din jumatati, fara sa luati si din stratul alb, amar, de dedesubt. Feliati cealalt
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Ungeti cu unt o forma de copt de aprox. 10 x 20 cm si tapetati-o cu faina. Intr-un castron mare, amestecat
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zeama de portocala
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata