Tips & tricks
Sfaturi pentru gatit bruschete perfecte

Bruschetele sunt mult mai mult decat simple bucati de paine prajita.
Pentru niste bruschete excelente, citeste sfaturile urmatoare:
1. Alege paine rustica sau baghete crocante.
Unge painea cu ulei de masline, pentru a se rumeni si mai bine.
2. Foloseste un foc mediu.
Caldura prea puternica va arde painea, iar focul prea slab va usca painea, inainte sa prinda urmele de grill.
3. Taie in portii usor de manevrat.
Adauga topping-ul, apoi taine painea in bucatele si adauga componentele pierdute in timpul taierii.
4. Foloseste ingrediente de calitate si pastreaza aspectul simplu.
Numarul de serviri depinde de marimea feliilor de paine si de felul in care planuiesti sa servesti bruschetele.
5. Nu folosi dressing balsamic.
Tine mai mult de aspect, deoarece astfel rosiile nu vor deveni maro.
6. Adauga mustar de Dijon in dressing.
Uleiul de masline nu va mai aluneca de pe rosii iar otetul nu o sa ramana singur in mijlocul farfuriei.

7. Foloseste rosii uscate, deoarece sucul poate inmuia prea mult bruschetele.
8. Sarea este esentiala, mai ales in cazul painii italiene, care, de cele mai multe ori, duce lipsa.
9. Foloseste usturoi nou.
Astfel gustul si mirosul vor fi subtile, nu puternice.
Pentru niste bruschete excelente, citeste sfaturile urmatoare:
1. Alege paine rustica sau baghete crocante.
Unge painea cu ulei de masline, pentru a se rumeni si mai bine.
2. Foloseste un foc mediu.
Caldura prea puternica va arde painea, iar focul prea slab va usca painea, inainte sa prinda urmele de grill.
3. Taie in portii usor de manevrat.
Adauga topping-ul, apoi taine painea in bucatele si adauga componentele pierdute in timpul taierii.
4. Foloseste ingrediente de calitate si pastreaza aspectul simplu.
Numarul de serviri depinde de marimea feliilor de paine si de felul in care planuiesti sa servesti bruschetele.
5. Nu folosi dressing balsamic.
Tine mai mult de aspect, deoarece astfel rosiile nu vor deveni maro.
6. Adauga mustar de Dijon in dressing.
Uleiul de masline nu va mai aluneca de pe rosii iar otetul nu o sa ramana singur in mijlocul farfuriei.

7. Foloseste rosii uscate, deoarece sucul poate inmuia prea mult bruschetele.
8. Sarea este esentiala, mai ales in cazul painii italiene, care, de cele mai multe ori, duce lipsa.
9. Foloseste usturoi nou.
Astfel gustul si mirosul vor fi subtile, nu puternice.
Postat de Andreea Utza pe data de 2014-07-28 Vizualizari: 1716
Daca ti-a placut articolul Sfaturi pentru gatit bruschete perfecte, aboneaza-te la RSS-ul de
Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun