Tips & tricks
Prepara un smoothie perfect!

Vara este sezonul smoothie-urilor: racoritoare si hranitoare.
Citeste sfaturile urmatoare si creeaza-ti smoothie-ul perfect pentru o zi calduroasa.
1. Ingheata fructele. Inclusiv bananele si avocado, dupa ce le-ai curatat si taiat in bucatele. Poti adauga si gheata smoothie-ului tau, pentru a-l face racoritor.
2. Lasa proteinele la final. Amesteca toate ingredientele in blender, inainte de a adauga suplimentele, deoarece acestea se pot degrada foarte usor.
3. Adauga apa sau gheata pentru a subtia. Nu adauga mai mult suc sau mai mult lapte, pentru ca vei creste numarul de calorii al bauturii tale.
4. Lecitina. Adauga doua linguri de lecitina in orice smoothie pentru a avea grija de memoria si musculatura ta.
5. Mai multe fibre. Adauga 1-2 linguri de grau sau tarate de ovaz pentru a creste continutul de fibre.
6. Gheata la sfarsit. Intotdeauna pune gheata ultima, deoarece daca o vei lasa prea mult in blender, smoothie-ul tau va deveni apos in loc de racoritor.
7. Alege suc proaspat. Ori de cate ori ai ocazia, foloseste suc proaspat stors, pentru un gust deosebit si o valoare nutritiva mare.
8. Procedura. Cand pui ingredientele, urmeaza ordinea: lichid, fructe inghetate, prafuri, gheata, fructe proaspete.
9. Adauga ceva acid sau acru. Afinele sunt sanatoase, insa nu au destul acid in aroma, de aceea, combina-le cu suc de portocale sau de lamaie.
10. Foloseste un aparat special. Pentru reusita bauturilor racoritoare si sanatoase, apelea la un smoothie maker. In plus, il puteti folosi si pentru a obtine deserturi cremoase sau sosuri bine omogenizate.
Citeste sfaturile urmatoare si creeaza-ti smoothie-ul perfect pentru o zi calduroasa.
1. Ingheata fructele. Inclusiv bananele si avocado, dupa ce le-ai curatat si taiat in bucatele. Poti adauga si gheata smoothie-ului tau, pentru a-l face racoritor.
2. Lasa proteinele la final. Amesteca toate ingredientele in blender, inainte de a adauga suplimentele, deoarece acestea se pot degrada foarte usor.
3. Adauga apa sau gheata pentru a subtia. Nu adauga mai mult suc sau mai mult lapte, pentru ca vei creste numarul de calorii al bauturii tale.
4. Lecitina. Adauga doua linguri de lecitina in orice smoothie pentru a avea grija de memoria si musculatura ta.
5. Mai multe fibre. Adauga 1-2 linguri de grau sau tarate de ovaz pentru a creste continutul de fibre.
6. Gheata la sfarsit. Intotdeauna pune gheata ultima, deoarece daca o vei lasa prea mult in blender, smoothie-ul tau va deveni apos in loc de racoritor.
7. Alege suc proaspat. Ori de cate ori ai ocazia, foloseste suc proaspat stors, pentru un gust deosebit si o valoare nutritiva mare.
8. Procedura. Cand pui ingredientele, urmeaza ordinea: lichid, fructe inghetate, prafuri, gheata, fructe proaspete.
9. Adauga ceva acid sau acru. Afinele sunt sanatoase, insa nu au destul acid in aroma, de aceea, combina-le cu suc de portocale sau de lamaie.
10. Foloseste un aparat special. Pentru reusita bauturilor racoritoare si sanatoase, apelea la un smoothie maker. In plus, il puteti folosi si pentru a obtine deserturi cremoase sau sosuri bine omogenizate.
Postat de Andreea Utza pe data de 2014-08-20 Vizualizari: 2400
Daca ti-a placut articolul Prepara un smoothie perfect!, aboneaza-te la RSS-ul de
Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun