193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi Culinare» Tips & tricks» Sase sfaturi pentru un sufleu perfect

Sase sfaturi pentru un sufleu perfect

      Trimite pe mail Printeaza
Sase sfaturi pentru un sufleu perfect
Foarte multe femei sunt speriate de sufleuri si asta pentru ca exista o multime de povesti din bucatarie care spun ca sufleul nu a crescut deloc sau chiar s-a rupt in multe bucatele... Totusi, chiar si acesta poate fi invatat foarte usor intr-un weekend:

1. Adauga acid
Daca nu iti iese bezeaua cum trebuie din cauza albusului de ou, intotdeauna poti adauga putin suc de lamaie sau crema de tartar pentru a intari structura amestecului.

2. Asteapta momentul
Multi oameni au tendinta de a bate prea mult albusurile, in mixtura de baza. Asta e o greseala. Le poti amesteca usor pana cand urmele lui vor disparea cu totul. La inceput vei simti ca nu le-ai amestecat destul, dar dupa ce faci asta de cateva ori vei vedea ca nu este adevarat.

3. Foloseste oua la temperatura camerei
Si sa fie proaspete! Ouale se vor comporta exact cum vrei tu doar daca sunt la temperatura camerei. Ouale sunt mai greu de batut atunci cand sunt foarte reci si nu te vor ajuta in sufleu.



4. Niveleaza
Niveleaza sufleul cu un cutit. Desi nu este neaparat nevoie, ii va da un aspect pe care il vezi doar in restaurante. Poti face asta dintr-o singura miscare a unui cutit deasupra sufleului.

5. Atentie la cuptor!
Foloseste intodeauna raftul de jos al cuptorului atunci cand vrei sa faci ceva ce trebuie sa creasca.

6. Fii pregatita
Intotdeauna poti face sufleul de dinainte. El poate fi copt exact cand este nevoie. Îl poti face cu o zi inainte, apoi îl poti acoperi si pune la frigider. Totusi, tine minte sa-l scoti cu cateva ore inainte sa-l coci pentru a ajunge la temperatura camerei. Va rezista in frigider 2-3 zile.





Postat de Andreea Utza pe data de 2015-10-28 Vizualizari: 994


      Printeaza

Daca ti-a placut articolul Sase sfaturi pentru un sufleu perfect, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Tips & tricks Tips & tricks pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool


Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Hrisca
Asemanandu-se ca forma cu graul, hrisca este in realitate o pseudo-cereala cu proprietati nutritive ...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Adevarurile care raman doar in minte si nu sunt traite practic ne hranesc tot atat de putin ca o mancare ce ramane in camara"
Richard Wurmbrand
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro