Alimentatie sanatoasa
Cum sa mananci mai multe rosii

Pe langa faptul ca sunt delicioase, rosiile sunt si foarte sanatoase pentru organism. De aceea, e bine sa le incluzi cat mai des in alimentatia ta. Iata cateva moduri prin care le poti strecura cu usurinta in diverse retete.
1. In preparatele cu oua
Rosiile sunt excelente la micul dejun. Indiferent ca vrei sa pregatesti o omleta sau o portie de oua jumari, poti integra cateva rosii. Foloseste rosii cherry pentru aceste mancaruri, deoarece isi pastreaza forma mult mai bine. Daca vrei un preparat cu mai mult sos, atunci pune rosii taiate, din conserva.
2. Sos de rosii
Nimic nu se compara cu un sos de rosii proaspat, pregatit in casa. Se face rapid si este perfect pentru o multime de retete. Il pot folosi in tot felul de mancaruri, paste si chiar pentru pizza. Adauga-i putin usturoi si ii vei da un gust si mai delicios.
3. Un sandwich simplu
Ca sa prepari o gustare rapida, pe baza de rosii, ia cateva felii de paine si prajeste-le. Intre timp, decojeste rosiile si taie-le marunt. Cand painea este gata, intinde rosiile pe felii, stropeste cu putin ulei de masline si condimenteaza cu ierburile tale preferate.
4. Stir fry
Daca iti plac legumele stir fry, atunci e timpul sa integrezi si rosiile. Le poti transforma intr-un sos, pe care sa-l adaugi la final sau le poti pune si pe ele in tigaie, alaturi de restul legumelor. Daca preferi un stir fry cu mai mult sos, atunci pune rosiile la inceput. Daca vrei un preparat mai uscat, atunci lasa-le pentru final.
5. Sandwich-uri calde
Sandwich-urile calde cu branza sunt perfecte pentru mic dejun sau cina, deoarece sunt rapide si foarte gustoase. Data viitoare cand iti pregatesti unul, incearca sa adaugi si cateva rosii. Daca nu ai incredere sa pui rosiile in interiorul sandwichului, atunci serveste-le separat.
1. In preparatele cu oua
Rosiile sunt excelente la micul dejun. Indiferent ca vrei sa pregatesti o omleta sau o portie de oua jumari, poti integra cateva rosii. Foloseste rosii cherry pentru aceste mancaruri, deoarece isi pastreaza forma mult mai bine. Daca vrei un preparat cu mai mult sos, atunci pune rosii taiate, din conserva.
2. Sos de rosii
Nimic nu se compara cu un sos de rosii proaspat, pregatit in casa. Se face rapid si este perfect pentru o multime de retete. Il pot folosi in tot felul de mancaruri, paste si chiar pentru pizza. Adauga-i putin usturoi si ii vei da un gust si mai delicios.
3. Un sandwich simplu
Ca sa prepari o gustare rapida, pe baza de rosii, ia cateva felii de paine si prajeste-le. Intre timp, decojeste rosiile si taie-le marunt. Cand painea este gata, intinde rosiile pe felii, stropeste cu putin ulei de masline si condimenteaza cu ierburile tale preferate.

4. Stir fry
Daca iti plac legumele stir fry, atunci e timpul sa integrezi si rosiile. Le poti transforma intr-un sos, pe care sa-l adaugi la final sau le poti pune si pe ele in tigaie, alaturi de restul legumelor. Daca preferi un stir fry cu mai mult sos, atunci pune rosiile la inceput. Daca vrei un preparat mai uscat, atunci lasa-le pentru final.
5. Sandwich-uri calde
Sandwich-urile calde cu branza sunt perfecte pentru mic dejun sau cina, deoarece sunt rapide si foarte gustoase. Data viitoare cand iti pregatesti unul, incearca sa adaugi si cateva rosii. Daca nu ai incredere sa pui rosiile in interiorul sandwichului, atunci serveste-le separat.
Postat de Andreea Utza pe data de 2016-12-26 Vizualizari: 1416
Daca ti-a placut articolul Cum sa mananci mai multe rosii, aboneaza-te la RSS-ul de
Alimentatie sanatoasa pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul, o alternativa efici
De dafin am auzit cu totii. Gospodinele il folosesc in special atunci cand prepara toba de casa, inaintea sarbatorilor de iarna, si oricand fac diverse tocanite cu cartofi. Despre prima mentiune in ca
Destul de putine persoane stiu ca nu doar ouale au multe beneficii pentru sanatatea noastra, ci si coaja lor. De obicei, dupa ce preparam omleta sau le fierbem, aruncam bucatelele de coaja. Uite catev
Ai vazut, cu siguranta, sare roz de Himalaya prin supermarketuri si pe la magazinele naturiste. Stii cum arata, dar nu stii ce beneficii are. Ei bine, sunt o multime de motive care ne demonstreaza cat
Cel mai adesea, punem durerile de cap mai puternice pe seama faptului ca avem o viata agitata, plina de stres. Oare chiar asa sa fie? In general, ne tratam cu medicamente si incercam sa facem fata cat
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun