Lifestyle
Alimentele anului 2017

Incepe noul an cu o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Ti-am pregatit o lista cu cele mai bune alimente pe care ar trebui sa le incluzi si pastrezi in mancarurile tale.
1. Lactatele cu grasimi
Produsele lactate cu grasimi aduc mai multe beneficii organismului decat cele degresate. In plus, cele degresate sunt mai bogate in zahar decat cele obisnuite, pentru a completa lipsa grasimilor. Oamenii care consuma lactate fara grasime mananca mai multi carbohidrati decat cei care aleg lactatele integrale, deoarece grasimea este mai satioasa.
2. Sfecla
Sfecla este minunata in salate, sucuri sau chiar in dulciuri, pentru a le oferi o culoare frumoasa. Totusi, gustul sau poate parea neplacut pentru multi oameni. Sfecla este bogata in calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, sodiu, vitaminele C, K si folat. Nu ai niciun motiv ca sa o eviti.
3. Lintea
Lintea este o sursa foarte buna de proteine si fibre. Ea este foarte versatila, deci poate fi transformata intr-o multime de preparate gustoase. In plus, ajuta la reducerea colesterolului rau si la echilibrarea nivelului de zahar din sange.
4. Ceaiul verde
Ceaiul verde este asociat cu numeroase beneficii pentru organism, incepand cu faptul ca ajuta in lupta impotriva bolilor. In plus, este bogat in antioxidanti, esentiali pentru corpul nostru. El poate fi consumat cald, rece si aromat cu diverse fructe, precum lamaile.
5. Faina fara gluten
Nu trebuie sa ocolesti tipurile de faina fara gluten, cum ar fi cea de cooos, de migdale sau de tapioca. Ele sunt potrivite atat pentru cei cu intoleranta la gluten, cat si pentru cei fara. Sunt mult mai bogate in vitamine si minerale decat faina obisnuita.
1. Lactatele cu grasimi
Produsele lactate cu grasimi aduc mai multe beneficii organismului decat cele degresate. In plus, cele degresate sunt mai bogate in zahar decat cele obisnuite, pentru a completa lipsa grasimilor. Oamenii care consuma lactate fara grasime mananca mai multi carbohidrati decat cei care aleg lactatele integrale, deoarece grasimea este mai satioasa.
2. Sfecla
Sfecla este minunata in salate, sucuri sau chiar in dulciuri, pentru a le oferi o culoare frumoasa. Totusi, gustul sau poate parea neplacut pentru multi oameni. Sfecla este bogata in calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, sodiu, vitaminele C, K si folat. Nu ai niciun motiv ca sa o eviti.
3. Lintea
Lintea este o sursa foarte buna de proteine si fibre. Ea este foarte versatila, deci poate fi transformata intr-o multime de preparate gustoase. In plus, ajuta la reducerea colesterolului rau si la echilibrarea nivelului de zahar din sange.

4. Ceaiul verde
Ceaiul verde este asociat cu numeroase beneficii pentru organism, incepand cu faptul ca ajuta in lupta impotriva bolilor. In plus, este bogat in antioxidanti, esentiali pentru corpul nostru. El poate fi consumat cald, rece si aromat cu diverse fructe, precum lamaile.
5. Faina fara gluten
Nu trebuie sa ocolesti tipurile de faina fara gluten, cum ar fi cea de cooos, de migdale sau de tapioca. Ele sunt potrivite atat pentru cei cu intoleranta la gluten, cat si pentru cei fara. Sunt mult mai bogate in vitamine si minerale decat faina obisnuita.
Postat de Andreea Utza pe data de 2016-12-30 Vizualizari: 1297
Daca ti-a placut articolul Alimentele anului 2017, aboneaza-te la RSS-ul de
Lifestyle pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Sfaturi cool
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale vedetelor. Bucataria
In ultimii ani au aparut tot mai multe afirmatii potrivit carora utilizarea cuptorului cu microunde este nociva pentru sanatatea noastra. In ciuda faptului ca ne ajuta sa economisim timp pretios, manc
Checurile sunt deserturi rapide si gustoase, perfecte alaturi de o ceasca de cafea sau ceai fierbinte. Ti-am pregatit cateva retete inspirate. - Chec cu iaurt si goji; - Chec patru sferturi cu ciocola
Cel mai adesea, cumparam condimentele la plic. Pentru fripturi si legume aromate la cuptor si nu numai, luam din magazin oregano, busuioc, patrunjel, maghiran, scortisoara s.a.m.d. Desfacem apoi plicu
Numeroase studii au concluzionat ca folia de aluminiu este foarte nociva, motiv pentru care trebuie sa renuntam la o mai folosi atunci cand gatim sau cand pregatim sandvisurile de luat la munca. Acest
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun