193135987363285
Home» Restaurante» Restaurante Tulcea pe harta

Restaurante din orasul: Tulcea

Ghid restaurante - Restaurant Hotel Delta
Restaurant Hotel Delta
Strada Isaccei 2, 820169 Tulcea - Romania,Tulcea
+40 240 514 720, +40 240 514 721, +40 240 516 262
Tulcea este un oras fascinant, cu numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, de la excursii in Delta Dunarii pana la o vizita la acvariul din Centrul Ecoturistic Delta Dunarii sau la unul din celelalte muzee din oras. Iar dupa o plimbare pe faleza, ce este mai potrivit decat un moment de respiro la restaurantul de pe terasa de la etajul 1 al hotelului Delta, cu vedere directa si neobstructionata asupra Dunarii. Meniul este bogat, fiind compus din bucate traditionale romanesti, asa cum se prepara ele in Dobrogea, intercalate din cand in cand cu preparate din bucataria internationala. De baza este pestele, pe care il gasiti in diferite moduri preparat, fie el pescuit din Dunare sau de mare.
Noi va recomandam nisestrul in sos barbecue cu portocale, iar la desert musai sa incercati Desertul casei, o compozitie delicioasa din terina de migdale si spuma de ciocolata, inconjurata de sos de caramel si inghetata de fructe.
Ghid restaurante - Restaurant Hotel Delta


Ghid restaurante - Cafeteria Centrul Ecoturistic Delta Dunarii
Cafeteria Centrul Ecoturistic Delta Dunarii
14 Noiembrie 1 Tulcea ,Tulcea
0340/105652, 0240/515866
Dupa o vizita prin Centrul Ecoturistic Delta Dunarii, invatind totul despre Delta Dunarii si fauna si flora sa, si dupa ce ati admirat pestii multicolor in cel mai mare acvariu de la noi din tara, un popas la Cafeteria situata la etajul 1 este o idee perfecta. Inca de la intrare, o vitrina rotitoare ne intampina cu prajituri delicioase, iar imediat dupa zarim si o sumedenie de produse de patiserie, pentru a face alegerea mai dificila. Orice ai allege, o poti savura la masutele cochete de pe terasa inchisa pe 3 laturi, in bataia soarelui.
Ghid restaurante - Cafeteria Centrul Ecoturistic Delta Dunarii
DESCOPERA BRANDURILE NOASTRE
Branduri Dazoot Software
Branduri Dazoot Software
decorix.ro - Decorix egirl.ro - Revista online de lifestyle feminin shopaholic.ro -  Moda, calatorii, shopping, lifestyle manualeauto.ro - Manuale Auto newspad.ro - Ultimele stiri online Brico Mall Newsman coolinaria.ro - Retete culinare online, sfaturi culinare savuros.com - Cele mai savuroase retete lookbook.ro - LookBook mercatino.ro dazoot.ro - Dazoot Software cascada.ro - Vila Cascada