193135987363285

Arhiva coolinaria

Cheesecake cu doua creme
Reteta filmata si preparata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.
Paste cu legume la cuptor
Ai ramas cu o portie de legume si nu stii ce sa faci cu ea? Nu o arunca, ci pregateste aceasta reteta simpla de paste cu legume la cuptor.
Conopida cu chorizo
Daca de obicei conopida nu primeste atentia cuvenita, in aceasta reteta ea este vedeta.
Chiftelute spaniole
Chiftelutele spaniole se servesc cu o portie delicioasa de spaghete din dovlecei si putina ricotta.
Mamaliga cu dovleac si salvie
Mamaliga este deja unul dintre preparatele noastre preferate, insa stiati ca o putem combina cu dovleacul?
Struguri in ciocolata
Un desert incredibil de simplu, care potoleste pofta de dulce!
Parfait cald de mere si struguri
Un desert cald, de toamna, foarte aromat si sanatos! Este o scuza perfecta pentru a servi o portie hranitoare de cereale integrale.
Risotto cu dovleac si branza
Un preparat ideal pentru vegetarieni si nu numai!
Fasole cu carnati
O mancarica foarte populara la noi, fasolea cu carnati este simpla si hranitoare.
Spaghete cu rosii umplute
O usoara adaptare a pastelor obisnuite, ce le va transforma intr-o masa copioasa si hranitoare.
Briose cu struguri
Daca tot gasim struguri din plin, de ce sa nu-i folosim pentru un desert simplu si savuros?
Burger italian
Reteta filmata si preparata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.
Biscuiti cu ciocolata si dovleac
Biscuitii cu ciocolata sunt preferatii tuturor, insa atunci cand adaugam si putin dovleac, ei devin cu totul speciali!
Pizza cu foietaj
Foloseste aluatul de foietaj si prepara o pizza simpla si savuroasa!
Paste Singapore Surf & Turf
Reteta identificata si promovata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.
Rulouri cu scortisoara si dovleac
Mirosul de scortisoara va invada intreaga casa, datorita acestui desert aromat.
Crochete de risotto cu carne
Aceste crochete sunt delicioase si foarte versatile, le puteti prepara si fara carne (pentru vegetarieni) si fara lactate (pentru vegani), dar si fara gluten (inlocuind faina si pesmetul).
Burgeri de linte si nuca
O reteta de burgeri vegetarieni, hranitori si deliciosi, ideali pentru sandwich sau tortilla. Se poate servi cu sos de iaurt si coriandru.
Panna cotta cu dovleac
Un desert delicios cu dovleac, vegan si fara gluten!
Pui in sos de lamaie
O mancare simpla si delicioasa, ce se prepara in maximum jumatate de ora. Serviti alaturi de o portie sanatoasa de legume.
Supa de naut cu oua
O supa cremoasa si hranitoare, ideala pentru o zi racoroasa de toamna!
Cheesecake cu ciocolata
Cheesecake-ul a devenit o prajitura destul de populara si la noi, asa ca ti-am pregatit o reteta speciala.
Dovleac umplut
Suntem in sezonul dovlecilor si ar fi pacat sa-i folosim doar pentru placinte. Iata un alt mod in care te poti bucura de acestia.
Macaroane prajite
Macaroanele obisnuite sunt foarte bune, insa cele prajite sunt cu adevarat delicioase!
Brownie cu dovleac
Daca tot suntem in sezonul dovleacului, il putem integra intr-o reteta simpla si delicioasa de brownies.
Creveti picanti
Un preparat foarte simplu, dar deosebit, ideal pentru o seara de weekend.
Crochete de mozzarella
Crochetele de mozzarella se fac usor si sunt delicioase. Serviti-le alaturi de sosul preferat.
Mousse de dovleac
Un desert de toamna care nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Pui picant cu branza
Obtineti 4 portii delicioase si satioase, ideale pentru un pranz de weekend.
Sufleu de cartofi dulci
Se poate prepara intr-un vas mare sau, mai elegant, in mici vase individuale ramekin.
Prajitura cu dovleac si merisoare
Obtineti 12 portii de prajitura de toamna delicioasa, numai buna cu o cana de cafea sau ceai.
Salata cu friptura de vita
Gatiti friptura, DUPA care o lasati la marinat. Marinata va deveni treptat dressing pentru salata.
Castraveti in saramura
Daca nu sunteti mari fani ai castravetilor murati in otet, incercati si varianta cu saramura.
Galuste cu prune
Desertul preferat al toamnei si-a facut aparitia! Serviti cu zahar pudra sau smantana, dupa preferinte.
Curry de linte rosie
Serviti acest preparat cu orez simplu sau lipie proaspata.
Smoothie de rubarba
Acest smoothie de rubarba cu portocale si ghimbir este un mod excelent de a incepe ziua.
Salata de sfecla cu pere
Aceasta salata rapida se poate prepara atat cu rondele subtiri, cat si cu bastonase.
Dovleac cu lapte de cocos
Aceasta garnitura de sezon merge de minune alaturi de un curry picant, dar si cu orez (simplu sau cu lamaie).
Gem de banane
Pe langa gemurile si dulceturile traditionale, se strecoara si un gem putin mai exotic.
Tarta vegetariana cu pere
Desertul de astazi este o combinatie intre clasica tarta Tatin si un aluat de chec vegetarian.
Sos de nuci caju
Se taie un dovleac felii si se gateste la aburi 20 de minute, dupa care se serveste cu acest sos... indraznet!
Chiftelute italienesti
Serviti aceste chiftelute cu paste sau alta garnitura preferata.
Prajitura cu ciocolata si nuca de cocos
Prajituri pufoase si cremoase usor de facut, gata in 30 de minute!
Gratin de sparanghel cu oua ochiuri
Idee pentru o cina usoara in doi - de servit cu paine prajita.
Paste cu bacon si dovleac
Pastele preferate se imbraca in haine de toamna cu ajutorul cubuletelor de dovleac.
Carnati cu legume
O cina consistenta si gata destul de repede, perfecta pentru serile din cursul saptamanii, cand nu aveti la dispozitie prea mult timp pentru gatit.
Paste cu sos picant de dovleac
Secretul acestui sos de dovleac este sa folositi pulpa de la dovleci mai micuti, care se inmoaie mai usor. Cantitatile date sunt pentru 4 portii.
Limonada calda cu rom
Chiar daca vara a trecut, limonada poate ramane in continuare in meniu, dar nu cu gheata, ci calda si completata cu rom brun.
Fursecuri cu ciocolata
Faceti cunostinta cu desertul suprem: fursecuri cremoase cu ciocolata neagra si zahar brun!
Chifle cu branza si porumb
Serviti aceste chifle-biscuiti consistente unse cu unt la micul dejun. Sunt o alegere excelenta si alaturi de un bol de supa fierbinte.



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Cu bucataria plina saracia e vecina"
Proverbe si zicatori
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro