193135987363285

Topicuri populare: Bait&

Home» Cautare
Sfaturi Bait& - Sfaturi pentru pregatit masa de Craciun si Revelion
, iar in crestaturi se pune cate un catel de usturoi; - ca sa nu se desfaca crestaturile, se leaga cu ata alimentara si baga in bait cam 12 ore. Baitul ... se face din: o lingura de bulion, o lingurita de mustar, o cana de apa, piper, sare, un pahar de ulei, un pahar de vin alb; - a doua zi, muschiul se fierbe tot in baitul...

Sfaturi Bait& - Sfaturi pentru incepatori: marinarea fripturii
-3 catei de usturoi zdrobiti. Se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se pune carnea intr-un vas si peste ea se toarna baitul, avand grija...


Mai multe despre:   bait&




Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Anason
Anason
Anasonul este o planta mediteraneana inrudita cu mararul si coriandrul, de la care se folosesc in pr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro