Site coolinaria.ro

Simte senzatii tropicale cu noua guma de mestecat 5 Pulse!


Simte senzatii tropicale cu noua guma de mestecat 5 Pulse! Seducţia şi intensitatea senzaţiilor experimentate la Tropice ne sunt aduse de cea mai nouă gumă de mestecat de la Wrigley: Pulse.

Produs premium în categoria de gumă de mestecat, 5 Pulse se adresează tinerilor care vor să se evidenţieze, să impună noi trenduri şi vor permanent să experimenteze. Gustul 5 Pulse de o intensitate aparte, creat printr-o formulă inovatoare, surprinde prin senzaţia de durată. Astfel, noua aromă tropicală va delecta toate simţurile celor pregătiţi să încerce un gust diferit.

5 Pulse este provocator şi prin designul unic al pachetului. Ambalajul este unul sofisticat, precum un accesoriu la modă, creat în tonuri de negru şi galben care îi conferă eleganţă.

„5 Pulse este a treia aromă a brandului nostru, creat pentru a stimula toate simţurile. Este un produs unic, ce păstrează toate elementele inovatoare ale brand-ului , deja cunoscute şi foarte apreciate de consumatorii noştri. În plus, aroma tropicală este surprinzătoare şi incitantă şi te duce cu gândul la o vacanţă memorabilă într-o zonă exotică. Tinerii care apreciază marca , vor fi încântaţi să descopere că oferta s-a îmbogăţit acum cu o nouă aromă, unică, de fructe tropicale.” declară Marian Chiracheş, Brand Manager Balkan East Wrigley.

Autor:  Iosub Alin