Site coolinaria.ro

Doppelherz Aktiv Magneziu + Calciu + D3


Doppelherz Aktiv Magneziu + Calciu + D3 Queisser Pharma, producatorul german de produse farmaceutice prezent de peste cinci ani pe piata din Romania cu suplimente nutritive Doppelherz Aktiv, lanseaza pe piata suplimentele Doppelherz Aktiv Magneziu + Calciu + D3, tablete efervescente cu gust de portocale si maracuja.

Calciul si magneziul sunt minerale care fac parte din numeroase procese metabolice ale organismului nostru:

Magneziul ajuta la functionare normala a sistemului nervos si a functiei normale a sistemului muscular, inclusive a miocardului si este un element indispensabil celulelor. Principalele semne ale carentei de magneziu sunt: dureri de cap; senzatie de oboseala; tremuraturi; funicaturi sau amorteli ale membrelor; carcei; aritmie cardiac, stari de depresie si nervozitate; fragilitate a parului, a unghiiilor si a dintilor.

Calciul este important in mentinerea structurii osoase, a functiei musculare, precum si in coagularea sangvina. Ca semen ale carentei de calciu amintim: senzatia de furnicaturi sau amorteala la nivelul membrelor; carcei; tulburari ale ciclului mestrual; osteoporoza; lentoare in vindecarea ranilor; rahitism si tulburari de crestere; spasmofilie; nervozitate.

Combinatia este importanta! Tabletele efervescente de la Doppelherz Aktiv contin, pe langa Calciu si Magneziu, si factorul de depunere al vitaminei D3.

Important: Vitamina D3 ghideaza preluarea calciului si sprijina mentinerea substantei osoase. Vitamina D3 poate fi produsa de catre organism prin actiunea luminii solare, insa de cele mai multe ori acesta productie este insuficienta. O suplimentare cu Doppelherz Aktiv Magneziu + Calciu + D3 tablete efervescente este recomandata in cazul unui aport isuficient din alimentatie sau in cazul unui consum crescut, de exemplu prin:
Efort fizic crescut (de exemplu sport de performanta)
Un mod de viata nesanatos (consum de tutun si alcool)

Pentru persoanele in varsta si femei la menopauza suplimentarea alimentara a acestor substante nutritive poate fi importanta, deoarece organismul nu mai poate valorifica calciul in mod optim. Doar o tableta de la Doppelherz Aktiv Magneziu + Calciu + D3 acopera necesarul zilnic al unui adult din aceasta substanta.Tabletele efervescente Doppelherz Aktiv Magneziu + Calciu + D3 se gasesc in farmacii la pretul de 24 lei.

Autor:  Iosub Alin