Site coolinaria.ro

Ai grija de inima ta si a celor dragi! Verifica-ti colesterolul!


Ai grija de inima ta si a celor dragi! Verifica-ti colesterolul! Margarina de nouă generaţie Becel desfăşoară în luna septembrie, campania „Ai grijă de inima ta! Iar dacă tu eşti bine, ai grijă de inimile celor dragi!” Scopul campaniei este conştientizarea pericolului pe care il reprezintă colesterolul mărit pentru sănăntatea inimii.

„Colesterolul mărit reprezintă unul dintre principalii factori de risc pentru bolile inimii. Asta fiindcă din momentul în care depăşeşte valorile normale, se depune pe pereţii interiori ai arterelor şi îngreunează circulaţia sângelui. Astfel că, în timp, se dezvoltă afecțiuni cardio-vasculare. Este important de reţinut că există două tipuri de colesterol: colesterolul bun adică HDL (High Density Lipoprotein) şi colesterolul rău adică LDL (Low Density Lipoprotein). Cu cât nivelul colesterolului rău este mai mare, cu atât mai mare este şi riscul de a dezvolta boli cardiovasculare.” a explicat dr. Camelia Teleianu, medic primar cardiologie la clinica Medsana.

Luna septembrie este Luna Inimii şi peste tot în lume sunt organizate evenimente cu scopul de a atrage atenţia şi de a-i convinge pe oameni să ia măsuri, să se protejeze de afecţiunile cardiovasculare. “Pentru Becel a devenit o tradiţie ca în fiecare an, în Luna Inimii, să desfășoare campanii de conştientizare cu privire la sănătatea cardiovasculară. Mai mult chiar, prin campaniile pe care le desfăşoară, Becel îi încurajează pe oameni să facă ceva concret pentru sănătatea inimii. Este important ca fiecare dintre noi sa să preocupe de sănătatea sa şi a celor dragi. Un prim pas ar fi să să îi ajutăm să îşi verifice colesterolul. Şi fiindcă doi din trei români suferă de boli cardiovasculare, anul acesta consumatorii Becel şi cei dragi lor au posibilitatea de a-şi verifica gratuit colesterolul. Astfel, cu folia protectoare și capacul de Becel, românii îşi pot verifica colesterolul şi în plus primesc şi o consultaţie gratuită la Clinicile Medsana. Prin această campanie dorim să respectăm misiunea brandului, aceea de a ajuta inimile românilor să fie sănătoase. Mesajul nostru este: Ai grijă de inima ta, iar dacă tu eşti bine, ai grijă de inimile celor dragi! Ajută-i să îşi verifice colesterolul!” a declarat Anamaria Bajan, Marketing Category Manager, Unilever.

Aşadar, în luna septembrie, cu folia protectoare și capacul oricărei variante de Becel de 400g, sau cu vouchere ce pot fi câștigate la TelVerde 0800150150 sau accesand site-ul www.lunainimii.ro, românii isi pot testa gratuit nivelul de colesterol total si colesterol HDL la clinicile Medsana şi la centrele partenere Medsana din întreaga ţară. În plus, oamenii beneficiază de o consultaţie gratuită şi o reducere de 10 % pentru analize suplimentare la recomandarea medicului generalist.

Autor:  Iosub Alin