Site coolinaria.ro

100 de dolari pe o sticla de apa!


100 de dolari pe o sticla de apa! Concernul japonez Sanrio si-a lansat linia de produse de lux "Hello Kitty" promovand printre altele si apa potabila pentru cei cu buzunarele largi la pretul incredibil de 100 de dolari sticla.

Apa "Hello Kitty" este imbuteliata intr-un set de 5 sticle cu design deosebit, decorate cu cristale scumpe, putand fi achizitionata fie separat, la pretul de 100 de dolari pe sticla, fie tot setul, la pretul de 500 de dolari.

Cele 5 sticle care formeaza setul de apa potabila de lux "Hello Kitty" vin fiecare in culori diferite, Rosu (pentru prietenie), Roz (pentru dragalasenie), Galben (pentru generozitate), Verde (pentru dorinta) si Culoarea lavandei (pentru dulceata).

Apa de lux "Hello Kitty" nu este nici primul si nici ultimul produs din gama sa promovat pe piata internationala, dar este pentru prima oara cand se percepe un astfel de pret exorbitant pentru apa plata, care fie aceasta super-filtrata sau imbogatita cu substante utile pentru sanatate nu poate fi comercializata la astfel de tarife decat daca intr-adevar nu mai exista nici un pic de consideratie pentru consumatori, fie aceia si consumatorii foarte bogati.

Autor:  Lucia Mihailescu