Site coolinaria.ro

Noutati in cosul cu bunatati Tnuva


Noutati in cosul cu bunatati Tnuva A venit toamna. Primii copaci aramii. Prima adiere de vant racoros. Sunetul primelor frunze uscate, strivite de cosul cu bunatati. Cat de frumoase sunt clipele petrecute alaturi de cei dragi la picnic! Iar pentru ca toamna si iarna sunt atat de rare evadarile in natura, Tnuva a adunat cu grija roadele verii si te invita la un Picnic Tomnatic pe care ti-l poti pregati oricand ai pofta de o gustare. Alege branzica ta preferata Tnuva Cottage, sau noile sortimente Tnuva Cottage cu Marar si Usturoi, Tnuva Cottage cu Masline Verzi, sau Cascavalul clasic Tnuva.

Tnuva Cottage este gustarea ideala, formata dintr-un amestec savuros de granule de branza proaspata si smantana cremoasa. Aceasta poate fi servita pe felii de paine, spre deliciul intregii familii! Se gaseste in ambalaje de 175g si 360g.

Tnuva Cottage Masline Verzi (5% grasime; 175g) contine granule de branza proaspata delicioasa, cu smantana si bucati de masline verzi, pentru un gust mai bogat. Branzica este bogata in proteine si contine 6,5% bucati de masline verzi.

Tnuva Cottage Marar si Usturoi (5% grasime; 175g) Este gustarea inedita care poate fi consumata oricand si poate constitui o masa hranitoare cu un aport important de proteine. Contine granule de branza proaspata cu smantana si marar si usturoi, pentru un gust savuros.

Tnuva Cascaval Clasic (22% grasime; 400g; 800g) este un produs perfect atat pentru micul dejun, pentru gustarea din timpul zilei, sau chiar pentru retetele preferate ale familiei. Contine cascaval maturat, fabricat din lapte de vaca pasteurizat, prin metoda oparirii casului.

„Consumatorii Tnuva apreciaza fiecare nou produs pe care il lansam ca o invitatie de a experimenta si de a descoperi o noua placere. Pentru consumatorii fideli, Tnuva este inovatoare si mereu dispusa sa le imbogateasca stilul de viata cu bunatati pe placul si gustul lor.

Tnuva Cottage este recunoscut pe piata ca fiind un brand premium si cel mai bun produs cottage. De asemenea, Cascavalul este un produs foarte apreciat de romani. Astfel, decizia noastra de a introduce noi sortimente Cottage si Cascaval a fost una fireasca, ca raspuns la cererea consumatorilor nostri.”, a declarat Adriana Ionescu, Marketing Director Tnuva Romania.

„Cottage-ul este si va continua sa fie o categorie cu mare prioritate in portofoliul Tnuva. Este cea mai profitabila categorie Tnuva, cu o cota de piata cu trend ascendent si, de asemenea, o categorie ce poate fi dezvoltata si mai mult.”, a declarat Shmulik Porre, Presedinte & Director Executiv Tnuva Romania.

Noile sortimente de produse Tnuva Cottage si Tnuva Cascaval clasic sunt dezvoltate si produse local, la cele mai inalte standarde europene de calitate, in fabrica Tnuva din Popesti-Leordeni, un proiect greenfield, realizat in conformitate cu cele mai exigente norme ale Uniunii Europene. Intreaga gama de produse Tnuva detine stampila ovala L 51 care garanteaza respectarea tuturor normelor europene de calitate!

Noile produse Tnuva Cottage (Masline Verzi; Marar si Usturoi) sunt disponibile in ambalaje de 175 g si au 5% grasime. Tnuva Cascaval clasic este prezent in ambalaje de 400g si 800g, realizate din folie termocontractibila. Tnuva Cascaval se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 2 si 8 grade C. Produsele vor fi prezente atat in magazinele din retailul modern, cat si din cel traditional.

In plus, ca parte din serviciul Tnuva adresat consumatorilor, site-ul companiei www.tnuva.ro si Tnuva call center (Alo Tnuva: 0800 80 80 90) sunt la dispozitia consumatorilor care vor dori sa puna intrebari sau sa afle mai multe informatii despre produsele Tnuva.

Autor:  Iosub Alin