Site coolinaria.ro

Nutritie echilibrata si gust delicios cu cerealele Milupa


Nutritie echilibrata si gust delicios cu cerealele Milupa Ştim cǎ cele mai importante momente din viaţa unei mǎmici şi a bebeluşului ei pot fi şi foarte solicitante, iar diversificarea este unul dintre ele. Este perioada în care bebeluşul începe sǎ îşi manifeste preferinţele în materie de gust, iar mămica trebuie sǎ aleagǎ nu numai varianta de hranǎ pe placul micuţului, dar şi care să îi asigure acestuia toţi nutrienţii necesari unei creşteri sǎnǎtoase. Întrucât cerealele reprezintǎ varianta ideală pentru introducerea hranei solide în dieta micuţului şi fac ulterior parte din nutriţia echilibratǎ a acestuia şi peste vârsta de 1 an, Milupa a iniţiat campania „Calitate garantată, cu Milupa” prin care cei mici au posibilitatea de a-şi alege cerealele sănătoase care le plac.

Cumpărând orice pachet de cereale Milupa pentru bebeluşi, mămicile le oferă micuţilor şansa de a lua o decizie încă de la cea mai fragedă vârstă. Astfel, în cazul în care bebeluşii nu sunt fericiţi de gust, cumpărătorii vor primi banii înapoi dacă se prezintă cu bonul la serviciul Relaţii cu clienţii din magazinele Carrefour. Campania se desfăşoară la nivel naţional, exclusiv în lanţul de hypermarketuri al partenerului Carrefour şi este valabilǎ până la 31 octombrie.

Cerealele Milupa, pentru micuţii între 4 şi 36 de luni, asigurǎ toate beneficiile formulei de lapte Milupa Milumil: conţin întreg necesarul zilnic de vitamine şi minerale pentru o creştere sǎnǎtoasǎ. Cerealele Milupa pot înlocui făinoasele clasice (orez pasat cu branză de vaci, măr cu biscuit, pâine în piureul de legume), fiind de preferat datorită îmbogăţirii cu vitamine, fier şi calciu.

Mai mult decât atât, cerealele Milupa sunt perfect adaptate diferitelor etape de dezvoltare a micuţilor, astfel:
Etapa peste 4 luni:
Sunt ideale pentru începerea introducerii hranei solide în dieta bebeluşilor. Fiind hidrolizate, acestea sunt uşor digerabile pentru sistemul digestiv încă incomplet dezvoltat al bebeluşului. Au un gust delicat, o textură fină şi nu conţin gluten.

Etapa peste 6 luni:
Acest sortiment le oferă celor mici un conţinut bogat în vitamine dar şi experienţa unor gusturi noi. Sunt special create pentru perioade de consum diferite – cereale „Bună Dimineaţa” pentru un început de zi plin de energie sau „Vise Plăcute”, pentru un somn odihnitor.

Etapa peste 8 luni
Cerealele au o textură specială, adaptată perioadei în care bebelusii învaţă să mestece;

Etapa peste 10 luni:
Acest sortiment îi face cunoscute micuţului gusturi delicioase precum Straciatella, astfel cǎ şi cei mai pretenţioşi copilaşi vor fi satisfǎcuţi;

Etapa peste 12 luni:
Concepute special pentru nevoile nutriţionale ale copilului în vârstă de 1 an, cerealele Milupa oferă tot ceea ce este nevoie pentru un debut de zi sănătos - nutrienţi esenţiali, textură adecvată vârstei, un gust delicios, toate acestea fără adaos de zahăr. Astfel, copilul tău obţine energia şi forţa de care are nevoie pentru o creştere sănătoasă.

Autor:  Iosub Alin