Site coolinaria.ro

Gateste usor, folosind forme


Gateste usor, folosind forme Daca iti place sa iti surprinzi invitatii si vrei mereu ca mancarea si deserturile pe care le pregatesti sa arate uimitor, insa nu dispui nici de timpul si nici de indemanarea necesare pentru a realiza forme perfecte, Decorix.ro iti vine in ajutor cu o gama foarte variata de accesorii, care te vor ajuta sa obtii usor preparate cu aspect original.

De la forme din silicon si metalice pentru copt prajituri, tarte si torturi la forme pentru servirea untului si forme pentru taiat sandvisurile, oferta Decorix.ro vine in intampinarea dorintei tale de a pregati si de a servi mancaruri si deserturi care sa arate senzational.

Pentru prajituri si torturi perfecte, formele din silicon sunt ideale, deoarece permit realizarea unor modele complexe, dar compozitia este usor de scos din forma dupa coacere, iar formele sunt usor de curatat.

Cei mici vor fi surprinsi si incantati daca de ziua lor vor primi un tort in forma unui indragit personaj din desene animate : Tom sau Jerry. Aceste torturi pot fi foarte usor de obtinut, cu ajutorul unor forme din silicon, din care blatul se scoate perfect si fara efort. Cu o singura tava din silicon cu patru forme poti obtine o multime de prajiturele: 4 ursuleti, 4 cerculete, 4 inimioare si 4 mini-madlene.

Prezentarea preparatelor este deosebit de importanta pentru aspectul sau la servirea mesei. Astfel, orice desert si chiar aperitiv va face senzatie daca il servesti intr-un cosulet comestibil. Fie ca vrei sa impresionezi cu o salata de fructe, o crema delicioasa sau un aperitiv cu legume, este suficient sa le servesti in « cosulete » din aluat, coapte in forme. O solutie de servire recomandata pentru creme este coacerea unor rulouri, pe suporturi cilindrice, care apoi, pot fi umplute usor cu orice crema sau sos si savurate la masa. Aperitivele facute in tava pot fi taiate in patrate perfecte pentru servire, cu ajutorul unei forme patrate din inox.

O forma originala si ingenioasa poate face orice preparat sa devina mai apetisant. Banalele sandvisuri pot deveni aperitive originale, daca sunt taiate in portii sub forma de inimioare, cerculete, romburi si trifoi. Prinde-le in scobitori, aranjeaza-le pe un platou si gata ! Poti servi un aperitiv deosebit !

Prepara aluatul tau preferat de fursecuri, intinde-l si taie-l folosind formele pentru prajiturele de la Mastrad®, apoi pune-le in tava si coace-le. Dupa ce sunt gata, decoreaza-le cu creme, serbeturi si bombonele si vei obtine adevarate “opere de arta”.

Serveste chiar si untul intr-o maniera eleganta, punandu-l in forme inainte de a-l aseza in platouri si a-l duce la masa.

Alege-ti formele preferate pentru preparate ingenioase si originale, din sectiunea « Bucatarie » a magazinului online Decorix.ro, unde vei gasi chiar si o categorie speciala destinata formelor din silicon, si apuca-te de gatit mancaruri si deserturi pline de savoare si cu forme perfecte, usor de obtinut !

Articol preluat de pe Decoblog.ro

Autor:  Imbrea Cosmina