Site coolinaria.ro

Descopera ce delicioasa poate fi o alimentatie echilibrata pentru copilul tau!


Descopera ce delicioasa poate fi o alimentatie echilibrata  pentru copilul tau! Alimentaţia copilului este întotdeauna o prioritate în viaţa întregii familii şi ştim cât este de important să îi formezi obiceiuri alimentare corecte şi că ai nevoie de sprijin pentru a transforma mesele în momente plăcute pentru micuţul tău, în care el să se bucure de alimente hrănitoare.

O provocare este ca alimentaţia familiei, şi în special a copilului, să includă feluri de mâncare variate şi pline de culoare. Ştim că astfel îl poţi ţine aproape de programul de masă, de ritualul de a mânca alături de familie şi de a încerca noi alimente bogate în substanţe nutritive.

Transformă micul dejun într-un deliciu, prin includerea în meniu a cerelelor integrale, produselor lactate, fructelor şi legumelor de sezon dar şi a nelipsitului suc proaspăt. Surprinde-l cu un bol vesel, lasă-l să îşi asorteze singur alimentele de pe masă, permite-i să se joace alături de voi după ce a terminat de mâncat şi cu siguranţă prima şi cea mai importantă masă a zilei nu va mai fi o bătălie ci un moment relaxant pentru toţi membrii familiei tale.

Pentru varietate şi un mic dejun delicios poţi oferi acum micuţului tău o combinaţie surprinzătoare: NESQUIK DUO, cereale integrale cu gust original de ciocolată Nesquik şi cereale cu gust de vanilie, care cu siguranţă îi vor încânta această vacanţă de iarnă.

O porţie de cereale pentru mic dejun Nesquik DUO asigură 25% din DZR de 8 vitamine şi fier şi 15% din DZR de calciu. Astfel, îi asiguri copilului porţia de distracţie mult dorită, dar şi un mic dejun echilibrat, bazat pe cereale integrale ce conţin fibre, vitamine şi minerale, esenţiale pentru un bun început al zilei.

Autor:  Iosub Alin