Site coolinaria.ro

Milupa lanseaza noile cereale fara lapte cu Mere


Milupa lanseaza noile cereale fara lapte cu Mere Vârsta de 4 până la 6 luni a bebeluşului marchează un moment important pentru tine şi micuţul tău: diversificarea alimentaţiei. Dacă până acum îi ofereai, prin alăptare, toţi nutrienţii necesari unei dezvoltări armonioase, a sosit momentul în care piticul tău începe să îşi ia vitaminele şi mineralele şi din hrană solidă.

Începerea diversificării poate fi o adevărată provocare pentru orice mămică, dar mai ales pentru micuţul ei care începe să se obişnuiască cu diferite texturi şi descoperă uşor, uşor noi gusturi.

Pentru ca tu şi micuţul tău să treceţi cu brio prin această încercare, Milupa a creat noi cereale, ideale pentru încerepea diversificarii: Primele mele cereale cu Mere, recomandate de la 4 luni. Noul sortiment de cereale este fără lapte, aşadar pot fi preparate cu lăpticul cu care este obişnuit bebeluşul tău.

Primele mele cereale cu Mere, sunt delicate cu sistemul digestiv încă incomplet dezvoltat al bebeluşului şi îi oferă toţi nutrienţii necesari unei creşteri sănătoase, în proporţii perfect adaptate etapei de dezvoltare de la 4 luni:
- cu textură şi savoare fine
- cu 12 vitamine, calciu, fier şi acizi graşi esenţiali
- fără gluten

Autor:  Iosub Alin