Site coolinaria.ro

Decor romantic de Ziua Indragostitilor


Decor romantic de Ziua Indragostitilor Ziua in care iti sarbatoresti dragostea, fie ea Valentine’s Day sau Dragobetele, merita sa fie petrecuta intr-un decor romantic, care sa reflecte sentimentele deosebite carora le este dedicata. Un astfel de decor nu trebuie sa fie complicat de realizat, mai ales daca va fi in concordanta cu sentimentele tale. Este suficient sa te axezi pe cateva elemente foarte romantice, caracteristice sarbatorii: nuante de rosu si roz, ingerasi, inimioare, funde si panglici, multe flori si lumanari decorative, dar si altele, cu o semnificatie deosebita pentru voi doi.

Decorix.ro a pregatit cateva sugestii ingenioase pentru un decor de Ziua Indragostitilor, care sa va faca sa simtiti cat de speciala este aceasta sarbatoare.

Daca organizezi o masa romantica, decoreaza scaunele cu funde rosii, mari, pentru un efect spectaculos. Prinde servetelele cu inele ornate cu fluturi delicati, pentru un aer chic.

O idee originala si la fel de romantica este sa lipesti pe fereastra un autocolant special cu Turnul Eiffel, unul dintre simbolurile moderne ale iubirii si romantismului. Astfel, iubita sau iubitul tau va avea in fiecare zi o priveliste minunata.

Lumina este un factor important al ambiantei. Ai grija ca aceasta sa fie discreta si in ton cu romantismul zilei, folosind fie o ghirlanda luminoasa cu stelute rosii, fie mai multe lumanari puse in suporturi cu modele delicate, precum cel “ingeras” sau setul de suporturi gravate cu flori. Chiar si pe masa poti aseza o ghirlanda discreta cu luminite, pentru un plus de romantism la cina.

Chiar daca Ziua Indragostitilor este sarbatorita intr-un anotimp nefavorabil florilor, ii poti face o surpriza iubitei tale, realizand un adevarat “camp” de flori luminoase, originale, cu ajutorul unor trandafiri si crini care se incarca ziua cu lumina solara si lumineaza noaptea. Ca alternativa, ii poti oferi un trandafir luminos din sticla, sau unul care va lumina frumos, asezat pe un soclu.

Mai multe decoratiuni si idei originale si ingenioase, pentru un decor romantic de Ziua Indragostitilor, poti gasi in sectiunea «Interior» a magazinului online Decorix.ro. Inspira-te pe Decorix.ro!

Articol preluat de pe Decoblog.ro

Autor:  Imbrea Cosmina