Site coolinaria.ro

Dieta sanatoasa si mentinere in forma cu Tnuva Slim


Dieta sanatoasa si mentinere in forma cu Tnuva Slim Cum primăvara bate la uşă şi cu toţii ne gândim deja la zilele toride când trebuie să arătăm şi să ne simţim minunat, începând cu luna martie, Tnuva vine cu o inovaţie majoră în domeniul dietei sănătoase: noua gamă de produse lactate uşoare, Tnuva Slim, pentru sănătate şi un corp de invidiat.

“Noua gamă Tnuva Slim este o inovaţie absolută pe piaţa produselor lactate din România, prin cele două iaurturi cu fibre ce conţin inulină – Iaurtul natural cu fibre Tnuva Slim 1,8% grăsime şi Iaurtul de băut cu fibre Tnuva Slim 1% grăsime. Inulina este o fibră solubilă ce favorizează instalarea senzaţiei de saţietate de durată. În acest fel, iaurturile cu fibre Tnuva Slim ajută la reducerea cantităţii de alimente consumate şi deci la un control mai uşor al greutăţii, fiind o alternativă uşoară dar saţioasă, gustoasă şi sănătoasă, la gustările dintre mese sau chiar la masa de seară”, spune Adriana Ionescu, Director de Marketing Tnuva România.

“Inulina este un extract natural din plante, un prebiotic ce are calităţi nutriţionale şi funcţionale deosebite. Pe lângă efectul de saţietate de durată, ce o face să fie un aliat de nădejde în dieta de slăbire şi în menţinerea greutăţii, inulina potenţează absorbţia calciului şi deci ajută la menţinerea integrităţii oaselor şi prevenirea osteoporozei. De asemenea, inulina ajută la scăderea nivelului colesterolului seric şi a glicemiei, combate constipaţia, fiind un promotor al sănătăţi colonului, şi îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului imunitar”, spune Lector Univ. Dr. Lygia Alexandrescu, Specialist în Nutriţie.

Cu un aport scăzut de grăsimi, însă cu un gust delicios, toate lactatele Tnuva Slim conţin aceleaşi cantităţi de proteine şi calciu ca şi lactatele integrale, fiind produse din acelaşi lapte Tnuva de calitate europeană. Gama conţine:
- Iaurt Tnuva Slim 1,8% grăsime,
- Iaurt Tnuva Slim cu Fibre 1,8% grăsime,
- Iaurt de băut Tnuva Slim cu fibre 1% grăsime,
- Brânză proaspătă Cottage Tnuva Slim 2% grăsime
- Lapte Tnuva Slim 0,5%

Uşor de consumat acasă sau la serviciu, în maşină sau la facultate, ne putem bucura din plin de beneficiile lactatelor Tnuva Slim, noua gamă care ne ajută să atingem sau să ne menţinem în forma dorită.

Autor:  Iosub Alin