Site coolinaria.ro

Savureaza fiecare moment cu noile NESTLE MUSLI CROCANTE!


Savureaza fiecare moment cu noile NESTLE MUSLI CROCANTE! Vitalitatea şi buna dispoziţie se reflectă încă de la primele ore ale dimineţii, când la micul dejun, prin alegerile nutriţionale pe care le facem, ne asigurăm un bun start al zilei.

Pentru a face faţă mai uşor tuturor provocărilor cotidiene şi pentru a te bucura de un gust unic şi irezistibil, cerealele integrale Nestlé Musli favorite sunt acum alături de tine cu 2 produse inovative: Musli Granola cu Fulgi de cereale, Migdale şi Alune de pădure şi Musli Granola cu Fulgi de cereale şi aromă de Capucino, ambele în format de 260 g.

Noile Nestlé Musli Crocante reprezintă combinaţia unică de ingrediente alese cu grijă, la care se adaugă amestecul crocant cu fulgi de cereale integrale, ce îţi oferă o savoare pe măsură!

Gama cerealelor Nestlé Musli este, de asemenea, o sursă de fibre ce constituie elemente esenţiale ca parte a unei alimentaţii echilibrate.

Segmentul Nestlé Musli mai cuprinde: 3 sortimente de cereale de mic dejun, în ambalaje de 350 g şi 320 g – Nestlé Musli Tradiţional, Nestlé Musli Tropical şi Nestlé Musli măr şi scorţişoară şi 3 sortimente de batoane cu cereale integrale în ambalaje de 40 g – Nestlé Musli Căpşuni, Nestlé Musli Vişine şi Nestlé Musli Ciocolată.

Autor:  Iosub Alin