Site coolinaria.ro

Lady Gaga a consumat 5 mese pe zi fara sa se ingrase!


Lady Gaga a consumat 5 mese pe zi fara sa se ingrase! Excentrica si faimoasa, Lady Gaga este insa foarte serioasa atunci cand vine vorba despre alimentatia sa. La fel ca multe alte celebritati, cantareata a incercat succesiv mai multe planuri alimentare, dar a fost sedusa doar de una dintre cele mai la moda diete din prezent, numita Dieta 5-Factor (5 Factor Diet), care a atras-o intr-un final prin simplitatea si eficienta sa.

Dieta 5-Factor se tine pe durata a 5 saptamani, timp in care se vor servi 5 mese zilnice preparate cu 5 ingrediente-cheie care sunt si secretul acestei diete. Suplimentar, se recomanda si 5 sedinte de exercitii fizice saptamanal, fiecare intinzandu-se pe durata a 25 de minute. Este de inteles acum si de ce Harley Pasternak, autorul acestei diete, a numit-o astfel - 5 Factor Diet.

Cele 5 categorii de nutrimente care constituie de fapt secretul succesului dietei 5-Factor sunt: proteinele, carbohdratii complecsi, fibrele alimentare, grasimile si lichidele. Acestea vor ajuta la prepararea celor 5 mese zilnice, dar in portii mai mici desigur decat daca s-ar servi 3 mese pe zi. Totodata, trebuie supravegheat si aportul de calorii, lucru relativ simplu daca nu se consuma zahar, alcool si grasimi in exces la mesele zilnice.

Servirea a 5 mese pe zi se presupune ca va curma complet apetitul nesanatos, organismul cunoscand satietatea si fiind astfel eliminate periculoasele gustari dintre mese, pline de calorii, E-uri alimentare si zahar. In plus, tot asa creste si rata metabolismului, fiind arse mai eficient caloriile, lucru stimulat desigur si de miscarea fizica de peste zi.

Proteinele la dieta 5-Factor trebuie sa provina prioritar din carne de peste si de pasare sau din lactate si branzeturi degresate, iar grasimile din uleiuri mononesaturate continute de uleiul de masline virgin, avocado, nuci, seminte etc. Aportul de fibre alimentare peste zi este esential, aici putandu-se opta pentru paine si cereale integrale, legume si fructe. Apa nu trebuie sa lipseasca din tot acest plan alimentar, mai ales ca se va creste si apotul de fibre la dieta.

Adresata in mod special celebritatilor, dieta 5-Factor a fost preluata de multe dintre acestea, unele fiind mai multumite, iar altele mai putin multumite. Inclusiv medicii atrag atentia asupra faptului ca servirea a 5 mese pe zi poate declansa o alimentatie pe fond emotional si ca trebuie exercitata o atentie speciala in acest sens. Lady Gaga este insa multumita de rezultate si nu se poate spune ca nu e asa, ea aratand la superlativ si declarand ca se si simte nemaipomenit.

Foto Northfoto

Autor:  Lucia Mihailescu