Site coolinaria.ro

Extractul de Ginkgo biloba ne poate pazi de efectul radiatiilor nucleare


Extractul de Ginkgo biloba ne poate pazi de efectul radiatiilor nucleare In lumina accidentului nuclear recent din Japonia, multa lume isi doreste in prezent sa ia unele masuri preventive pentru a se pazi de posibilele urmari ale unui asemenea dezastru de proportii, iar medicii vin sa ne ajute publicand in mai multe randuri rezultatele unor studii stiintifice in care se vorbeste favorabil despre rolul benefic pe care il poate avea extractul de Ginkgo biloba pentru prevenirea efectelor radiatiilor de orice natura.

Provenind din frunzele arborelui Ginkgo, extractul de Ginkgo biloba contine substante care se lupta pentru noi cu radicalii liberi prezenti in organism fiind de aceea util sa fie introdus la dieta noastra, dar in cantitati moderate pentru a nu se inregistra si efecte secundare neplacute. Din pacate, printr-un aport prea mare de Ginkgo biloba creste si riscul de accident cerebral si de aceea se impune atentie maxima atunci cand dorim sa facem o cura mai lunga cu acest excelent remediu impotriva radicalilor liberi.

Multe alte beneficii pentru sanatate pot fi obtinute printr-o cura cu Ginkgo biloba, fiind de ajuns sa se ia cate o capsula sau maxim 2 pe zi pentru a se inregistra un plus de sanatate evitandu-se in acelasi timp efectele secundare de tipul accidentelor cerebrale. De regula capsulele de Ginkgo biloba de pe piata nu depasesc cantitatile standard recomandate de catre medici si sunt de aceea sigure pentru consum, dar numai in doze moderate de 1-2 capsule zilnic.

In acest mod ne putem pazi si de posibilele efecte ale radiatiilor nucleare, alaturi de capsulele de Ginkgo biloba mai putand fi consumate si semintele unor fructe precum cele de mar sau putandu-se introduce la dieta alte tipuri de seminte (semintele de in) care de asemenea ne pot proteja de efectul radiatiilor nucleare.

Autor:  Lucia Mihailescu