Site coolinaria.ro

Noi electrocasnice “smart” si “blue” de la Beko


Noi electrocasnice “smart” si “blue” de la Beko Albastrul este culoarea vedetă în sezonul de vară 2011, fie că vorbim de vestimentaţie, accesorii, machiaj, coafură, dar şi electrocasnice. Mai mult însă decât o culoare accesoriu, albastru este de astăzi şi culoarea inovaţiei.

Beko a inventat pentru tine o tehnologie neobişnuit de ingenioasă: Smart Blue, şi a integrat-o într-o gamă nouă, completă de produse electrocasnice: frigidere, maşini de spălat rufe şi maşini de spălat vase. Tehnologia Smart Blue are la bază lumina albastră care, integrată într-un set unitar de funcţii şi programe, îţi îmbunătăţesc semnificativ calitatea vieţii.

Frigiderul Smart Blue e neobişnuit de inventiv. Funcţia sa Active Fresh Blue Light, prin lumina albastră, activă permanent în interiorul compartimentului de fructe şi legume al frigiderului, menţine efectul de fotosinteză şi păstrează prospeţimea şi proprietăţile nutritive, vitaminele fructelor şi legumelor tale pentru mai mult timp.

Maşina de spălat vase e neobişnuit de exigentă. Datorită programului Extra-Hygiene, maşina Smart Blue asigură o curăţenie perfectă şi o igienizare impecabilă, prin distrugerea bacteriilor şi microorganismelor în proporţie de 99,99%.

Iar maşina de spălat e neobişnuit de prietenoasă cu hainele tale. Integrând un set de funcţii: Anti-alergică, Dark Care şi Eco Clean 20°C, maşina de spălat Smart Blue asigură o îngrijire specială a hainelor. Prin programul Anti-alergic, are grijă de hainele bebeluşilor şi ale persoanelor cu pielea sensibilă. Programul Dark Care se ocupă de îngrijirea specială a obiectelor tale de îmbrăcăminte de culoare închisă, sintetice sau din bumbac. E prietenoasă chiar şi cu economiile tale prin programul Eco Clean 20 ce asigură spălarea în timp record cu resurse minime de apă şi energie.

În plus, pe lângă funcţiile speciale, produsele Beko din noua gamă Smart Blue Line se remarcă printr-un design inovator cu muchii faţetate şi display-uri electronice, eficienţă şi volumetrii sporite, ce asigură o experienţă totală a confortului şi eleganţei.

Ingenios, nu?

Autor:  Iosub Alin