Site coolinaria.ro

Culoare si buna-dispozitie la gatit cu modernele covorase de bucatarie Decorix


Culoare si buna-dispozitie la gatit cu modernele covorase de bucatarie Decorix Alegerea unor covorase potrivite pentru bucatarie si a altor accesorii de culoare este o treaba foarte serioasa peste care se poate trece usor cu vederea din graba si comoditate, pierzandu-se astfel una dintre cele mai importante sanse de a ne transforma spatiul de gatit intr-un loc special, care sa ne reprezinte pana in cele mai mici detalii cu preferintele si tipul nostru aparte de personalitate.

Covorasele de bucatarie ar trebui sa vina in culori calde si pline de culoare, pentru a inviora cu putin spatiul de gatit si a ne aduce intr-o stare de buna-dispozitie atunci cand preparam masa. Inspirate poate din tehnicile feng shui sau doar masuri de bun-simt, tendintele de a ascunde si cosmetiza colturile urate sau defectele din podea sunt de bun augur pentru amenajarea optima a bucatariei si din punct de vedere estetic.

Cele mai potrivite locuri unde sa amplasam covorasele de bucatarie sunt dintotdeauna spatiul din zona chiuvetei, spatiul din zona de gatit, in fata frigiderului si, bineinteles, in zona dulapurilor de bucatarie. Covorasele trebuie sa aiba aderenta mare cu podeaua si sa fie lucrate din materiale foarte rezistente pentru a face fata uzurii accentuate la care vor fi supuse.

Fabricate din materiale impermeabile, unele covorase de generatie mai recenta fac cu succes fata si umezelii sau chiar abundentei de apa si pot fi spalate rapid si eficient, uscandu-se in timp record. De asemenea, rezista si la temperaturi inalte astfel incat daca scapam ceva fierbinte pe jos sau chiar asezam din greseala un recipient super fierbinte peste acestea, sa nu aiba de suferit nici intr-un fel.

Termorezistente si impermeabile, covorasele de bucatarie ar fi ideal daca ar veni si la o grosime mai mare, dar daca nu putem sa ne facem rost de astfel de covorase, atunci si cele mai subtirele sunt bune atat timp cat noua ne plac si ne ajuta sa ne simtim in voia cea buna in bucatarie.

Magazinul Decorix (www.decorix.ro) va ofera sugestii de culoare si bun-gust pentru covorasele de bucatarie la care cu greu veti putea rezista, alaturi de covorase aici putand sa alegeti si alte accesorii multifunctionale pentru intreaga bucatarie. Nu uitati sa ii vizitati daca veti simti ca e timpul sa faceti o schimbare radicala si inspirata in bucataria dumneavoastra.

Autor:  Lucia Mihailescu